Για τη 19η αγωνιστική της South Division 1 οι Ελλάνιοι φιλοξένησαν τη Δευτέρα στον Κορυδαλλό τους Miami Bricks και ανεβάζοντας στροφές στα τελευταία δέκα λεπτά, πήραν τη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου φιγουράροντας στην τρίτη θέση του ομίλου.

Αρχικά το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παρκέ και με τα τρίποντα του Σαρικάκη (6) προηγήθηκαν με 10-2. Οι αντίπαλοι τους ανέκαμψαν γρήγορα με τους Τζάνο και Χαϊδέμενο (από 5π), όμως ο Βερεντζιώτης (7) με τον Μπεστιτζάνο (5) διατήρησαν το προβάδισμα για τους "Ελ" με 18-15 στο πέρας του πρώτου δεκαλέπτου.

Το ματς πήγε πόντο  πόντο στη συνέχεια. Χαϊδεμένος με 5 και Μπουρδανιώτης με 4 σκόραραν για τους φιλοξενούμενους που προσπέρασαν προσωρινά, με τον Μπεστιτζάνο (6) να δίνει εκ νέου την πρωτοπορία στους Ελλάνιους με 30-28 στο ημίχρονο.

Η μάχη καλά μαινόταν και μετά την ανάπαυλα.  Οι γηπεδούχοι ξέφυγαν προσωρινά στο +6 χάρη στα σουτ του Σαρικάκη (5) και τον καπιτάνο Βερεντζιώτη (4). Ωστώσο ο Τζάνος το πήρε πάνω του με 10 πόντους, και με τη συνέργεια του Χαϊδεμένου (4) οι Bricks έχτισαν σερί 7-0 που τους έφερε μια ανάσα από τους αντιπάλους τους (45-44) στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου.

Ολική αλλαγή σκηνικού είχαμε όμως στην τέταρτη περίοδο. Με το σκορ στο 51-48 οι Ελλάνιοι βρήκαν το χέρι τους με τους Μπεστιτζάνο (14) και Σαρικάκη (7) πρωταγωνιστές, για να τρέξουν ένα 10-0 που τους έδωσε για πρώτη φορά διψήφια διαφορά. Παρά το μεγάλο παιχνίδι του κυριάρχου στο ζωγραφιστό Τζάνου (ακόμα 13 πόντοι) η εικόνα δεν άλλαξε με τους Ελλάνιους να επικρατούν με το τελικό 68-59 !

MVP ήταν με double double ο Άκης Βερεντζιώτης ! Κατέγραψε 13 πόντους, 16 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 1 μπλοκ. Καλύτερος των ηττημένων ήταν με σούπερ double figures o Στράτος Τζάνος με 30 πόντους, 22 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο, 2 μπλοκ και 2 λάθη.

Ο παίκτης κλειδί και συνάμα πρώτος σκόρερ ήταν ο Νίκος Μπεστιτζάνος μετρώντας 27 πόντους, 3 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο, 3 μπλοκ και 3 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές ανέβασαν αισθητά την απόδοση τους στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης, πήραν διαφορά και την διαχειρίστηκαν ιδανικά.