Για τη 19η στάση της South Division 1 η Κατρακείλα φιλοξένησε τους Legends το Σαββατόβραδο στον Κορυδαλλό με τους δεύτερους να ανεβάζουν στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και με πρωταγωιστή τον Παρασκευόπουλο πήραν τη νίκη που τους κρατά στη δεύτερη θέση του ομίλου.

Αρχικά οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι. Με τον Λύμπουρα παραγωγικό με οκτώ πόντους και τους Γεωργακάκο (5) και Συρίγο (3) να σκοράρουν από τα 6.75 πήραν το προβάδισμα καθώς οι αντίπαλοι τους απαντούσαν μόνο με τους Παρασκευόπουλο (7) και Σκουλά (4), για το 16-11 των πρώτων δέκα λεπτών.

Παρόμοια εικόνα είχαμε και στη συνέχεια, καθώς ο ρυθμός παρέμεινε σε χαμηλό επίπεδο. Παρά τους επτά πόντους του Παρασκευόπουλου και τους τέσσερις του Παπαντωνίου για τους "Θρύλους", η Κατρακείλα διατήρησε την πρωτοπορία με το τρίποντο του Μακαρατζή και τα καλάθια από τους Λυμουρα (4) & Γεωργακάκο (2), ολοκληρώνοντας το ημίχρονο με 25-22.

Οι φιλοξενούμενοι άλλαξαν τσιπάκι μετά την ανάπαυλα. αιτία γι' αυτό ήταν η ευστοχία στο μακρινό σουτ, με τους Σκουλά και Παρασκευόπουλο να έχουν αμφότεροι από οκτώ πόντους και δύο τρίποντα. Με την άμυνα των παικτών του Οικονόμου να παραμένει στιβαρή (Γεωργακάκος 4 και Μακαρατζής ένα τρίποντο) προσπέρασαν κι έφτασαν στο +6 (34-40) στο τριαντάλεπτο.

Στα τελευταία δέκα λεπτά οι Legends απομακρύνθηκαν περαιτέρω. Ο Παρασκευόπουλος έκανε τη δουλειά του με ακόμα οκτώ πόντους (και δύο τρίποντα) με τον Σταμάτη να μπαίνει στην εξίσωση με 7 πόντους και τους Σκουλά και Καλαμπούκα να βοηθούν με 3 πόντους ο καθένας. Έτσι, παρά την προσπάθεια από τους Γεωργακάκο (4) και Μακαρατζή (3) η απόσταση μεγάλωσε , για να κατακτήσουν το ροζ φύλλο με το τελικό 45-61.

MVP ποιός άλλος από τον Χρήστο Παρασκευόπουλο ; Πραγματοποίησε double double με 30 πόντους, 14 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 μπλοκ και 7 λάθη. Πιο παραγωγικός από τους ηττημένους ήταν ο Νίκος Γεωργακάκος με 15 πόντους, 5 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 3 κλεψίματα και 4 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Αλέξανδρος Σκουλάς με 15 πόντους, 5 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 3 κλεψίματα και 4 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές έπαιξαν καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και με όπλο την ευστοχία τους στο μακρινό σουτ ξεκλείδωσαν την άμυνα των αντιπάλων τους.