Η LA FAMILIA κατάφερε να επικρατήσει των WEST FLOPPERS με 63-50.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με καλάθια των Λιώνη και Τσαπανίδη. Ο Βενιός με τρίποντο σκόραρε αλλά ο Πετρίδης Π. έκανε το 4-5. Ο Μπάκας με νέο τρίποντο αύξησε τη διαφορά αλλα ο Τσαπανίδης απάντησε με τον ίδιο τρόπο. Μάλιστα με καλάθια του Πετρίδη Ι. ήρθε και ηα ανατροπή ενώ ο Δεληγιάννης έκανε το 13-10.

Με νέο τρίποντο του Πετρίδη Ι. η διαφορά έφτασε στους 6 για να μειώσει ο Μπέργιος από κοντά. Ο Δεληγιάννης σκόραρε ξανά τρίποντο ενώ με τον ίδιο τρόπο ο Ιωακειμίδης και ένα δίποντο του Πετρίδη Π. έφτασαν τη διαφορά στους 11. Οι FLOPPERS δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και έτσι ο Τσαπανίδης και Καββαδίας ανέβασαν κι άλλο τη διαφορά. Ο Βενιός με 4 συνεχόμενους πόντους μείωσε αλλά ο Ιωακειμίδης στο τέλος του δεκαλέπτου σκόραρε νέο τρίποντο για το 32-19.

Με τρίποντο του Μπάκα οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στους 10 αλλά ο Δεληγιάννης με τρίποντο και οι Τσαπανίδης Καββαδίας ανέβασαν τη διαφορά στους 17. Και πάλι ο Μπάκας σκόραρε για 3 για να απαντήσει ο Παπαχριστόδουλος στην αμέσως επόμενη φάση. Ο Μπάκας πήρε το ματς πάνω του και με 2 ακόμα τρίποντα μείωσε ενώ ο Μπέργιος έκανε το 45-37. Με βολές των Πατσόγλου και Τσαπανίδη έγινε το 49-37.

Ο Λιώνης από κοντά μείωσε στους 10 αλλά ο Πετρίδης από κοντά και ο Ιωακειμίδης με τρίποντο δεν άφησαν ελπίδες ανατροπής. Στο καλάθι του Καββαδία απάντησε ο Λιώνης αλλά ο Δεληγιάννης με τρίποντο έφερε το ματς στους 17 και την κατάσταση μη αναστρέψιμη. Ο Μπάκας με τρίποντο μείωσε ενώ ο Μπέργιος με 5 πόντους του έκανε το 61-50. Ο Πετρίδης Π. σκόραρε στο τέλος για το τελικό σκορ.

MVP της αναμέτρησης ο Δεληγιάννης με 15 πόντους και 7 ριμπάουντ.

για τους φιλοξενούμενους ο Λιώνης είχε 6 πόντους, 16 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα.

Το ματς κρίθηκε: Η LA FAMILIA έκανε πιο πειστική εμφάνιση, σκόραρε αρκετά τρίποντα ενώ στα σημεία που πιέστηκαν βρήκαν πολύτιμα καλάθια από διαφορετικούς σκόρερς κάθε φορά.