Το βραδάκι της Τρίτης 12 Μαρτίου στον Κορυδαλλό, η Na Ala Team με εντυπωσιακή ταχύτητα και ενέργεια σε όλη σχεδόν την διάρκεια του παιχνιδιού, δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στο δίποντο απέναντι στους άστοχους για τα δεδομένα τους Beasleys με 76-46.

Οι δυο ομάδες είχαν από ένα καλό πεντάλεπτο στην πρώτη περίοδο, με τους μαύρους να είναι ελαφρώς καλύτεροι και να κρατούν προβάδισμα με 11-7. Λέκκος και Αλτζαντζή ήταν τα πρώτα βιολιά, με τον  Μαυράκη να σκοράρει από την περιφέρεια, ενώ για τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Καραγιαννίδης Α. που ήταν ο κύριος πυλώνας επιθετικά για τους φιλοξενούμενους.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι αντιμετώπιζαν μεγάλο επιθετικό πρόβλημα, με τον Καραγιαννίδη Α. μόνο να ξεχωρίζει και να προσπαθει να κάνει τα πάντα σε άμυνα και επίθεση, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι που βρήκαν ρυθμό στην επίθεση να έχουν μπροστάρηδες την τριάδα Μαυράκη, Λεκκό και Αλτζαντζή να κάνουν ότι θέλουν στο παρκέ και να βλέπουν την ομάδα τους να πηγαίνει στα αποδυτήρια με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου με το εντυπωσιακό 32-16.

Η διαφορά ενέργειας ήταν εμφανέστατη στην τρίτη περίοδο, με τους Na Ala Team να μετατρέπουν το παιχνίδι σε περίπατο(52-33). O Αλτζαντής εκάνε ότι ήθελε στο παρκέ και έχοντας πολυφωνία στην επίθεση, οι γηπεδούχοι διατήρησαν το υπέρ τους προβάδισμα και το διεύρυναν ακόμα περισσότερο. Οι άσπροι προσπάθησαν να πιέσουν, αλλά εκεί που πλησίαζαν στο σκορ τα ατομικά λάθη, οι χαμένες βολές και οι κακές επιλογές επιθετικά δεν τους άφησαν να κάνουν πολλά.