Στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του 1ου Division (north), οι Rougixtres αναμετρήθηκαν με τους Ροζ Πάνθηρες. Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερο με τις Rougixtres να έχουν τα ηνία του αγώνα στο μεγαλύτερο μέρος του. Μολαταύτα, με αυτοθυσία και πείσμα οι Ροζ Πάνθηρες, γύρισαν τούμπα το ματς, επέστρεψαν από διψήφια διαφορά κατά τους και πήραν μια παλικαρίσια νίκη με σκορ 62-65!

Καλύτερα ξεκίνησαν οι Rougixtres στο 1ο δεκάλεπτο. Δημιούργησαν παίζοντας ποιοτικό μπάσκετ μια διαφορά 5 πόντων. 19-14 ήταν το επιμέρους σκορ. Οι Ροζ Πάνθηρες έμειναν λίγο πίσω, κάτι που δεν τους πτόησε ιδιαίτερα. Για τις Rougixtres 2 τρίποντα πέτυχε ο Πλαμαντούρας, ενώ με 5 πόντους ακολούθησε ο Μανασσάκης. 1ος σκόρερ των Πανθήρων ήταν ο Αυλωνίτης με 2 καλάθια.

Οι Rougixtres έφτασαν στο +14 στην 2η περίοδο. Με τρομερή άμυνα και ορθό επιθετικό πλάνο, διάβασαν σωστά το πλάνο των Πανθήρων και επέβαλλαν τον ρυθμό τους. Η ομάδα του coach Γαλιγάλη βρέθηκε πίσω με 14 πόντους στην ανάπαυλα του ημιχρόνου. 17-8 έληξε η περίοδος. Για τους ηνίοχους 7 πόντους έβαλε ο Ριζομυλιώτης. Βοήθησε πολύ ο Μανασσάκης με 2 σερί εύστοχα τρίποντα. Στους 5 πόντους του Σ. Καραγιαννάκη στάθηκαν οι Ροζ Πάνθηρες.

Στην αντεπίθεση πέρασαν οι φιλοξενούμενοι στο 3ο δεκάλεπτο. Οι Πάνθηρες μπήκαν πολύ δυνατά στο παρκέ. Εκμεταλλεύτηκαν την χαλάρωση  που έδειξαν οι Rougixtres και μετέτρεψαν μέσα σε 1 περίοδο το -14 σε -2. 10-22 ήταν το επιμέρους σκορ με το σύνολο του coach Γαλιγάλη να βρίσκει τρομερό ρυθμό. Για τους γηπεδούχους 4 πόντους πέτυχε ο Γκανούρης. Για τους τρομερούς Πάνθηρες επιθετικά με 9 πόντους ηγήθηκε ο Ιατρού. Ακολούθησε με 5 πόντους ο Παπακωνσταντής.

Η τελευταία περίοδος χαρακτηρίστηκε από αγωνία, πίεση, άγχος και περίσσιο πάθος. Το ματς έγινε εκ νέου ντέρμπι με τις 2 ομάδες να ανταλλάσουν καλάθια, επαφές και φάουλ. Οι Rougixtres έμειναν πίσω με 3 πόντους, αστόχησαν στο τελευταίο σουτ και οι Πάνθηρες ολοκλήρωσαν 1 απίθανο colpo grosso. 16-21 έληξε το δεκάλεπτο με το τελικό σκορ να είναι 62-65! Για τους νικητές Ιατρού, Αυλωνιτής, Ανδρεαδάκης και Καραγιαννάκης Σ. είχαν από 4 πόντους έκαστος. Στους 6 πόντους σταμάτησε ο Μανασσάκης για τους ηττημένους!

Mvp του αγώνα ήταν ο Σ. Καραγιαννάκης με 15 πόντους, 16 ριμπάουντ (8-8), 1 ασίστ, 3 κλεψίματα, 2 μπλοκ και 1 λάθος σε 30 λεπτά αγώνα. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ν. Πάτσης με 4 πόντους, 20 ριμπάουντ (14-6), 3 ασίστ, 3 κλεψίματα και 1 λάθος σε 33 λεπτά ασυμμετοχής!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Β. Ιατρού με 16 πόντους, 5 ριμπάουντ (5-0), 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 30 λεπτά!

Το παιχνίδι κρίθηκε από την πίστη που έδειξαν οι Πάνθηρες στο πλάνο του coach Γαλιγάλη και από την άψογη εκτέλεση των εντολών του!