Στο πλαίσιο της 19ης στάσης της North Division 1 το βράδυ της Παρασκευής οι μόλις έξι διαθέσιμοι Warhawks φιλοξένησαν στο ΟΑΚΑ τους Retro Stars με τους δεύτερους να επιβεβαιώνουν τη βαθμολογική τους θέση και να κατακτούν με άνεση το ροζ φύλλο.

Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να προηγήθηκαν με 8-0 (Αποστόλοπουλος 4, Μουτεβελής ένα τρίποντο) ωστόσο οι αντίπαλοι τους ακολούθησαν κατά πόδας με τους Τριπολιτσιώτη (5), Ζαχαρόπουλο (4) και το τρίποντο του Τάτση , μένοντας σε απόσταση ενος σουτ (12-15) στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Η συνέχεια ωστόσο ήταν καταιγιστική για τους Retro Stars ! Mε σερί 15-0 και τον ασταμάτητο Νιφόρα (13π) επέβαλλαν πλήρως το ρυθμό τους και αποσπάστηκαν με overdouble score (16-35) στο ημίχρονο.

Ο μονόλογος διατηρήθηκε και στην επανάληψη. Ο Νιφόρας (9) είχε όρεξη όπως και ο Γούναρης (5) , ενώ για τους Warhawks η αντίδραση ήταν περιστασιακή από τους Τριπολιτσιώτη (4), Σωτηρόπουλο και Ζαχαρόπουλο (από ένα καλάθι). ΣΚορ τρίτου δεκαλέπτου 24-56.

Δεν άλλαξε το παραμικρό ως το τέλος. Οι Retro είχαν περισσότερες λύσεις και δυνάμεις με τα τρίποντα του Μουτεβελή (6) και τον Νιφόρα (7π) ενώ Ζαχαρόπουλος με τέσσερις και Σωτηρόπουλος με τρεις σκόραραν για τους γηπεδούχους, με το τελικό 31-77 να είναι απόλυτα δίκαιο.

MVP αναδείχθηκε ο Δημήτρης Νιφόρας με 31 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 3 κλεψίματα και 1 λαθάκι. Προσπάθησε περισσότερο για τους ηττημένους ο Γιώργος Τριπολιτσιώτης με 9 πόντους, 5 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 3 κλεψίματα και 3 λάθη.

Key player ήταν ο Σπύρος Αποστολόπουλους που μέτρησε 11 πόντους, 5 ριμπάουντ, 8 τελικές πάσες, 5 κλεψίματα και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Μετά τα πρώτα δέκα λεπτά η διαφορά δυναμικότητας ήταν ολοφάνερη για τους νικητές.