Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 1ου Division (north) οι Philadelphia Sfihters υποδέχθηκαν τους Rougixtres. Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερο, καθώς είχε πολλές επαφές, σκληρό μπάσκετ, αλλά παράλληλο γρήγορους αιφνιδιασμούς και καλάθια. 77-64 ήταν το σκορ που έδωσε στην Φιλαδέλφεια την 1η της νίκη στο πρωτάθλημα!

Πολύ δυνατά μπήκαν και οι 2 ομάδες στο 1ο δεκάλεπτο. Το επιμέρους σκορ ήταν 19-16, ενώ είδαμε σκληρό και γρήγορο μπάσκετ από νωρίς. Για τους γηπεδούχους 8 πόντους είχε ο Νικολός και 7 ο Ψαλτάκης. 6 είχε για τους φιλοξενούμενους ο Ρούσσος.

Η διαφορά μειώθηκε στον πόντο στην 2η περίοδο. Οι Rougixtres με μπροστάρη τον Ρούσσο που μέτρησε 11 πόντους (17 ημίχρονο) κατάφεραν να μειώσουν παρά την έλλειψη παιχτών. 19-21 ήταν το σκορ του δεκαλέπτου με τον Παπαδόπουλο να έχει 6 πόντους για τους Sfihters. 5 έβαλε ο Πουλουπάτης.

Η μεγάλη ζημιά για τους φιλοξενούμενους έγινε στο 3ο δεκάλεπτο. Οι Sfihters βρήκαν ρυθμό και κατάφεραν να τον επιβάλλουν. Εδραίωσαν μια διαφορά 11 πόντων και πήραν τα ηνία του αγώνα. Οι Rougixtres δεν είχαν λύσεις και έμειναν πίσω στο σκορ. 21-11 ήταν το σκορ της περιόδου. 6 πόντους ακόμα έβαλε για τους γηπεδούχους ο Νικολός. Ρήγκος και Ψαλτάκης είχαν από 4 έκαστος. Κουπί με 7 πόντους τράβηξε για τους φιλοξενούμενους ο Τζαβάρας.

Οι Rougixtres προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν στην 4η περίοδο. Οι προπορευόμενοι συνέχισαν να παίζουν καλό και ορθό μπάσκετ, έκλεισαν τους χώρους και διατήρησαν όρθια την υπέρ τους διαφορά. 77-64 ήταν το τελικό σκορ του αγώνα! Για τους νικητές στην περίοδο αυτή 9 πόντους έβαλε ο Ψαλτάκης και 4 ο Ρήγκος. 5 είχε ο Πλαματούρας και από 4 Ρούσσος και Πάτσης για τους ηττημένους!

Ο Π. Νικολός ήταν ο mvp του αγώνα με 16 πόντους, 6 ριμπάουντ (3-3), 4 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 27 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Π. Ρούσσος με 22 πόντους, 14 ριμπάουντ (5-9), 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 23 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Π. Ψαλτάκης με 22 πόντους, 8 ριμπάουντ (5-3), 1 ασίστ και 1 λάθος σε 29 λεπτά αγώνα!

Το παιχνίδι κρίθηκε από το πολύ καλό 3ο δεκάλεπτο των Sfihters!