Εύκολη επικράτηση για την ARTEMIS απέναντι στην ΑΜΟΛΑ ΚΑΛΟΥΜΠΑ με 59-74.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά και προηγήθηκαν με 0-9 με τον Νικολόπουλο να έχει 7 πόντους και 2 από τον Μαντέλο. Ο Κατσούρας μείωσε αλλά και πάλι ο Νικολόπουλος με τον Διονυσόπουλο με σουτ έκαναν το 4-13. Ο Κοντογιαννάκης μείωσε αλλά με τρίποντο του Μαντέλου έγινε το 5-16. 

Με καλάθι του Ανδριγιαννάκη η διαφορά έπεσε στους 9 αλλά 3 σερί τρίποντα, 2 από τον Χατζημπίλ και ένα από τον Διονυσόπουλο έφεραν τη διαφορά στους 18. Ο Κατσούρας μείωσε αλλά ο Χατζημπίλ με νέο τρίποντο και άλλα 2 καλάθια από κοντά ανέβασε τη διαφορά. Ο Ανδριγιαννάκης απάντησε με τρίποντο αλλά η ARTEMIS ήταν ασταμάτητη. Ο Μπλιθικιώτης με 3 πόντους του, ο Κωνσταντίνου με 4 και ο Μαντέλος έγραψαν το 12-43. Ο Κοντογιαννάκης μείωσε στο τέλος.

Με τους Νικολόπουλο και Κωνσταντίνου η διαφορά έφτασε στους 34 πόντους. Ο Κοντογιαννάκης σκόραρε 4 πόντους αλλά ο Μπλιθικιώτης απάντησε με τρίποντο ενώ ο Νικολόπουλος με έμμεσο τρίποντο έκανε το 18-54. Μάλιστα με καλάθια των Χατζημπίλ και Κωνσταντίνου η διαφορά εκτινάχθηκε στους 39. Σε εκείνο το σημείο η ARTEMIS χαλάρωσε και οι γηπεδούχοι έδειξαν σημάδια ανάκαμψης. Ο Κατσούρας με 7 πόντους του και ο Καραβασίλης με τρίποντα μείωσαν ενώ ο Παλίλης έκανε το 32-59. Με άλλα 2 τρίποντα του Καραβασίλη η διαφορά έπεσε στους 22 ενώ ο Κατσούρας ξανά με τρίποντο έκανε το 41-61.

Με βολές του Νικολόπουλου η διαφορά έφτασε στους 22 για να μειώσουν ξανά οι Κατσούρας και Παλίλης στους 15 δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς. Η ARTEMIS όμως πάτησε γκάζι και ο Κωνσταντίνου έκανε το 47-66. Ο Κατσούρας μείωσε ενώ ο Ανδριγιαννάκης με τρίποντο έκανε το 52-66. Με καλάθια των Διονυσόπουλου και Κωνσταντίνου η διαφορά πήγε ξανά στους 18 για να μειώσει εκ νέου ο Κατσούρας και ο Παλίλης. Με καλάθια των Νικολόπουλου και Κωνσταντίνου και τρίποντο του Καραβασίλη ολοκληρώθηκε το ματς.

MVP της αναμέτρησης ο Νικολόπουλος με 22 πόντους (22 και το νούμερο της φανέλας) και 10 ριμπάουντ.

Για τους γηπεδούχους ο Κατσούρας είχε 24 πόντους, 11 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Το ματς κρίθηκε: Στην ανωτερότητα της ARTEMIS που όποτε ήθελε ανέβαζε τη διαφορά.