Τη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου με σκορ...καρμπόν πήραν το βράδυ της Κυριακής στον Κορυδαλλό οι Abaleiros όπου και φιλοξενήθηκαν από τους Legends στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της South Division 1. Τυπικά τους αρκεί μια νίκη στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια, αλλά ακόμα και αν χάσουν και ισοβαθμήσουν με τους Legends έχουν πολύ μεγαλύτερο goal average που απειλείται μόνο θεωρητικά ( καθώς είχαν ηττηθεί με 64-54 και επικράτησαν με 63-53).

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παρκέ και με αιχμές του δόρατος τους Σίγα (5), Κολοβό και Παυλόπουλο (από 4π) έφτασαν σε double score (8-16). Oι αντίπαλοι τους απάντησαν με τους Σκουλά (5), Χ. & Τ. Παρασκευόπουλο (4 & 3 πόντοι αντίστοιχα) και μειώσαν σε 14-18 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Οι Legends βρήκαν στόχο από τα 6.75 στη συνέχεια με τους Χ. Παρασκευόπουλο (5), Σκουλά και Λουκά (από 3) προσπερνώντας με 25-24, όμως η αντίδραση των Abaleiros ήταν άμεση. Με 8-0 σερί και τους Ρηγανάκο (6) και Σταμπούρλο (5) στην πρώτη γραμμή προηγήθηκαν με 25-32 στη μέση της διαδρομής.

Δεν άλλαξαν πολλά μετά την ανάπαυλα. Για τους "Θρύλους" απειλούσαν μόνον οι Παρασκευόπουλοι (από έξι πόντους έκαστος), με τον Σταμπούρλονα παίρνει "φωτιά" με οκτώ πόντους και δύο τρίποντα στέλνοντας τη διαφορά στο +13. Οι σταθεροί Κολοβός και Ρηγανάκος (με 4π έκαστος) διατήρησαν τη διψήφια απόσταση (39-50) για τους "Aba" στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι πρωτοπόροι δεν απειλήθηκαν. Έλεγξαν απόλυτα το ρυθμό μέσα από την άμυνα τους , παρά τις ενέργειες από τους Χ. Παρασκευόπουλο (5), Κοσμά (4) και Σκουλά (3) από την αντίπερα όχθη. Με πρωταγωνιστές τους  Ρηγανάκο (6) και Κολοβό (4) πήραν το ροζ φύλλο που πρακτικά τους εξασφαλίζει την πρώτη θέση του ομίλου !

MVP με double double ήταν ο Αντώνης "Ράμπο" Κολοβός. Είχε 13 πόντους, 10 ριμπάουντ, 6 ασιστ, 3 κλεψίματα και ένα λάθος. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Χρήστος Παρασκευόπουλος με double figures και 16 πόντους, 15 ριμπάουντ, 3 ασιστ και 6 λάθη.

Παίκτης κλειδί με τα καλά του τελειώματα κοντά στο καλάθι ήταν ο αλάνθαστος Χρήστος Ρηγανάκος που μέτρησε 16 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1 ασιστ και ένα κλέψιμο.

Που κρίθηκε : Οι νικητές ήταν καλύτεροι περιφερειακά και αμυντικά επιβάλλοντας το τέμπο τους μετά το πρώτο ημίχρονο.