Τέταρτη συνεχόμενη νίκη για τους Miami Bricks, καθώς για την εικοστή αγωνιστική της Division 1 συνέτριψε τους Skylarkers με 71-34 στο κλειστό του Κορυδαλλού!

Πολύ δυνατό ξεκίνημα πραγματοποίησαν οι Miami Bricks στο παιχνίδι, καθώς με τους Πατσίλη, Γκέο και Τζάνο έχτισε από νωρίς διαφορά ασφαλείας 7  πόντων 20-13. Ο Τσαγγάρας ήταν αυτός που τραβούσε το κουπί στην επίθεση των φιλοξενούμενων στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Λήξη πρώτου δεκαλέπτου 20-13.

Πιο ισορροπημένη η έναρξη του δευτέρου δεκαλέπτου, με τους πράσινους να έχουν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και με 11 συλλογικούς νέους πόντους  έκλεισαν το δεύτερο δεκάλεπτο στο +10, 31-21. Στην αντίπερα όχθη, ο Τσαγγάρας με τρίποντες βόμβες ηγήθηκε της επίθεσης της παρέας των ροζ σε εκείνο το διάστημα.

Μια επανάληψη της πρώτης περιόδου παρακολουθήσαμε στο τρίτο δεκάλεπτο, εκεί όπου οι προσωπικότητες των γηπεδούχων βγήκαν μπροστά και κυριάρχησαν σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου. Από την άλλη μεριά, δεν μπόρεσαν οι Skylarkers να ακολουθήσουν τον αντίπαλο σε εκείνο το σημείο, παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν. Τέλος τρίτης περιόδου 53-32.

Με την διαφορά στους 21, 53-32, δύσκολα θα άλλαζε κάτι στον Κορυδαλλό και έτσι οι Miami Bricks έφτασαν εύκολα στη νίκη με 71-34, δείχνοντας το πόσο καλή ομάδα είναι επιθετικά άλλα και αμυντικά. 

Mvp: O Πατσίλης ήταν ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα με 24 πόντους, 19 ριμπάουντ, 5 ασίστ 1 κλέψιμο και 1 λάθος. Για τους ηττημένους προσπάθησε περισσότερο ο Τσαγγάρας που είχε 19 πόντους, 3 ριμπάουντ, 1 ασιστ.

Παίκτης Κλειδί: Ο Μπουρδανιώτης που μέτρησε 12 πόντους, 13 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλεψίματα και 3 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές ήταν καταπληκτικοί τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα,  διασφαλίζοντας το ροζ φύλλο !