Για την 20η αγωνιστική της East Division 1 τα Pistonia φιλοξένησαν την Kranaa την Κυριακή στο "Γ. Μελισσηνός" με τη δεύτερη να παίρνει τη ρεβάνς αλλά και τη διαφορά από την ήττα του πρώτου γύρου !

Εξαρχής οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι. Με τον Γεωργίου (5) και το τρίποντο του Καπουράνη πήραν κεφάλι στο σκορ και καθώς η άμυνα τους απειλήθηκε μόνο από τον Νικολάου (6π) έφτασαν σε double score (7-14) στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Πήραν μάλιστα διψήφια απόσταση με το ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου χάρη σε σερί 8-0 και τους Γεωργίου (6) και Μπίνα (4) στην πρώτη γραμμή. Τα Πιστόνια είχαν ένα τρίποντο από τον Μότσκα και τους Κορκονδυλα και Γαργαλάκο με ένα καλάθι αντιμετωπίζοντας επιθετικά ζητηματάκια, με συνέπεια το 15-27 στο ημίχρονο.

Μετά την ανάπαυλα ένα νέο 7-0 από την Kranaa έφερε τη διαφορά στα πρόθυρα των 20 πόντων καθώς τα τρίποντα έπεφταν βροχή από τους Γεωργίου (7), Καπουράνη (5) και Πεππέ (3). Στον αντίποδα οι Μότσκα, Νικολάου (από 6) και Κορκονδυλας (4) μείωσαν κάπως σε 31-46 στο φινάλε της τρίτης περιόδου.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο τα συγκροτήματα επιδόθηκαν σε μπάσκετ ελεύθερο από συστήματα. Ο Εξηνταβελώνης ξεχώρισε από τους γηπεδούχους με πέντε πόντους, ενώ η Kranaa είδε τους Πεππέ (5) & Καπουράνη να διευρύνουν το προβάδισμα κατακτώντας με άνεση το ροζ φύλλο με το τελικό 41-59.

Mvp ήταν ο Χρήστος Μπίνας με 8 πόντους, 14 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 1 κόψιμο. Από τους ηττημένους ξεχώρισε με double double ο Άγγελος Νικολάου. Είχε 16 πόντους, 12 ριμπάουντ, 3 ασιστ και 1 λάθος.

Παίκτης κλειδί αναδείχθηκε ο Κώστας Καπουράνης με 17 πόντους, 4 ριμπάουντ κι ένα κλέψιμο.

Που κρίθηκε : Οι νικητές ήταν καλύτεροι από το ξεκίνημα και δεν αμφισβητήθηκαν στο παραμικρό !