Οι Ροζ Πάνθηρες, με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Γρηγορόπουλο, επικράτησαν 75-58 των Warhawks, σε αναμέτρηση για την 20η αγωνιστική στο όμιλο North της Division 1. 

Οι νικητές έφτασαν τα τέσσερα διαδοχικά θετικά αποτελέσματα, ανέβηκαν στο 11-9 και παλεύουν να βρεθούν όσο το δυνατόν ψηλότερα, ενόψει των playoffs. Από την άλλη, οι τυπικά φιλοξενούμενοι γνώρισαν την τέταρτη σερί ήττα τους και με ρεκόρ 4-16, βρίσκονται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας μια νίκη λιγότερη από τους Beaux Gosses. 

Η αναμέτρηση ήταν πολύ πιο αμφίρροπη, απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ, καθώς οι Warhawks μπήκαν καλύτερα (7-0 στο 3’) στο ματς και μέχρι το τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου ήταν μπροστά στο σκορ. Οι Ροζ Πάνθηρες αδυνατούσαν να βρουν ρυθμό κι ήταν άστοχοι, με αποτέλεσμα να βρεθούν στο -7 (17-24 στο 16’), αλλά με ένα μικρό «ξέσπασμα» ανέτρεψαν την κατάσταση. Με τρίποντο του Ιατρού πέρασαν για πρώτη φορά μπροστά με 27-26, ενώ με το επιμέρους σκορ να φτάνει στο 16-2, βρέθηκε στο +7 (33-26 στο 22’).  

Οι Warhawks, όμως, δεν το έβαλαν κάτω και «ροκάνισαν» τη διαφορά, για να φτάσουν μάλιστα ως την ισοφάριση (44-44) στη λήξη της τρίτης περιόδου με τρίποντο του Τσούνη. Στη συνέχεια, οι ομάδες ήταν ισόπαλες 47-47 (31’) κι όλα έδειχναν ότι θα οδηγηθούμε σε συγκλονιστικό φινάλε.

Αυτό, όμως, δεν έγινε γιατί οι Ροζ Πάνθηρες έκαναν ένα εντυπωσιακό «ξέσπασμα», το οποίο ξεκίνησε με σερί 7-0. Με το επιμέρους σκορ να φτάνει στο 14-4, προηγήθηκαν για πρώτη φορά με διψήφια διαφορά (61-51), ενώ τη νίκη «κλείδωσαν» τα τρίποντα που έβαλαν Ανδρεαδάκης και Στέφανος Καραγιαννάκης, για το 69-53 (38’)!

Player of the Game: Ο απίθανος Γιώργος Γρηγορόπουλος, ο οποίος πλησίασε το… quadruple-double, καθώς είχε 12 πόντους, 12 ριμπάουντ, 10 ασίστ και 7 κλεψίματα!

Παίκτης «κλειδί» ο Ισίδωρος Ανδρεαδάκης, ο οποίος ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα με 24 πόντους (10/20 σουτ). Μάλιστα, τους 13 τους πέτυχε μετά το 47-47 (31’), ενώ τελείωσε το ματς, έχοντας 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα και μια τάπα. 

Που κρίθηκε: Στα «μεγάλα» σουτ που έβαλαν οι Ροζ Πάνθηρες, στις περισσότερες λύσεις που φάνηκε να έχουν στα κρίσιμα σημεία, αλλά και στην κούραση που έβγαλαν στο τέλος οι Warhawks.