Μεγάλη εμφάνιση και νίκη για τους THE ROYALS απέναντι στους ΡΟΥΚΟΥΝΕΣ με 94-82.

Με 2 τρίποντα του Μαργωμένου και καλάθι του Μπιστούνα έγινε γρήγορα το 8-0 για να μειώσει ο Χατζάκης με σουτ. Ο Μαργωμένος σκόραρε ξανά ενώ ο Δέδες έκανε το 12-2. Ο Πανδής μείωσε με τρίποντο αλλά 2 τρίποντα του Μαργωμένου και καλάθια των Δέδε και Μπολοτάκη ανέβασαν τη διαφορά στους 17. Ο Πανδής με τρίποντο και ο Κουναλάκης μείωσαν αλλά με καλάθι του Δέδε και με καλάθι του Πανδή που σκόραρε κατάλάθος στην προσπάθεια του ριμπάουντ στο καλάθι της ομάδας του έγινε το 26-10.

Στο 2ο δεκάλεπτο οι Ρούκουνες μείωσαν με τον Ηριώτη αρχικά, τον Μπούχαλη στη συνέχεια και τρίποντο του Κεστεκίδη. Οι Δέδες και Οικονόμου όμως απάντησαν ενώ με έμμεσο τρίποντο του Δέδε και καλάθι του Μπιστούνα έγινε το 41-23. Ο Τραυλός μείωσε με τρίποντο αλλά ο Καραλής από κοντά και ο Μπιστούνας με τρίποντο ανέβασαν κι άλλο τη διαφορά. Ο Μπούχαλης απάντησε αλλά ο Μαργωμένος σκόραρε για 3. Και πάλι ο Μπούχαλης κατάφερε να μειώσει ενώ ο Πανόπουλος με τρίποντο έκανε το 54-35.

Με τον Κουναλάκη να σκοράρει και τον Μπούχαλη ξανά οι ΡΟΥΚΟΥΝΕΣ μείωσαν σε 54-40. Ο Μπιστούνας σκόραρε τρίποντο αλλά με τον ίδιο τρόπο απάντησε ο Πανδής. Οι δυο ομάδες συνέχισαν με καλάθια εκατέρωθεν αλλά 2 τρίποντα του Κουναλάκη κατάφεραν να ρίξουν τη διαφορά στους 12. Ο Δέδες απάντησε με 2/2 βολές αλλά με τους Μπούχαλη, Κουναλάκη και Χιώτη η διαφορά έπεσε στους 9 μετά από πολύ ώρα. Το δεκάλεπτο έκλεισε στο 69-59.

Οι ROYALS μπήκαν στο 4ο δεκάλεπτο για να τελειώσουν το ματς. Ο Δέδες με 4 πόντους και ο Καραλής έκαναν το 75-59. Ο Χιώτης κατάφερε να μειώσει στους 12 αλλά ο Δέδες κέρδισε φάουλ, σκόραρε 4/4 βολές και ο Καραλής έκανε το 85-67. Μάλιστα με τρίποντο του Μαργωμένου η διαφορά έφτασε στους 19. Ο Χιώτης και πάλι σκόραρε τρίποντο και βολή ενώ με νέα τρίποντα των Κουναλάκη και Τραυλού η διαφορά έπεσε ξανά στους 9. Ο χρόνος όμως δεν ήταν αρκετός για την ανατροπή. Ο Μαργωμένος σκόραρε ξανά τρίποντο ενώ ο Δέδες έκανε το τελικό 94-82.

MVP της αναμέτρησης ο Δέδες με 32 πόντους, 12 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

για τους ΡΟΥΚΟΥΝΕΣ ο Κουναλάκης είχε 20 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Στο φανταστικό ξεκίνημα των γηπεδούχων, στα καθοριστικά τρίποντα του Μαργωμένου και στην φοβερή εμφάνιση του Δέδε.