Για την 21η πράξη της West Division 1 το Σαββατόβραδο στο Ίλιον η Άρτεμις πέρασε ένα εύκολο βράδυ απέναντι στους De Troi Bisons και παγιώθηκε στην τρίτη θέση του ομίλου.

Οι γηπεδούχοι πήραν από νωρίς τα ηνία της αναμέτρησης. Με τους Ορέστη (10) και Τσιρώνη (6) σε μεγάλα κέφια έφτασαν σε διψήφια διαφορά απέναντι στον Δρακάκη (4) , με τα πρώτα δέκα λεπτά να κλείνουν στο 21-10.

"Παππούς", Ορέστης και Νικολόπουλος έτρεχαν σε κάθε ευκαιρία για την Άρτεμις και στο δεύτερο δεκάλεπτο, ωστόσο το ίδιο έπραξαν και οι αντίπαλοι τους, με τους Σιαρέ (6), ΔΡακάκη (5) και Τερζή (3) να πυροβολούν από τα 6.75. Το σκορ στο ημίχρονο ήταν στο 35-26.

Μετά την ανάπαυλα η Άρτεμις κάλπαζε , με περισσότερες δυνάμεις. Με επιμέρους 18-4 με την τριπλέτα Νικολόπουλου (9), Σφογγάρη (8) και Κωνσταντίνου (6) απογειώθηκε καθώς ο μόνος που αντιστεκόταν για τους Bisons ήταν ο Δρακάκης (5π). Η διαφορά έφτασε στο +27 (62-35) στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου.

Η τελευταία περίοδος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Οι δυνάμεις εγκατέλειψαν τους "Βίσωνες" με συνέπεια η απόσταση να μεγαλώσει καθώς Νικολόπουλος (6), Ορέστης και Τσιρώνης (από 5) διαμόρφωσαν το ευρύ τελικό 81-41.

MVP ήταν με triple double figures ο Γιώργος Νικολόπουλος. Είχε 20 πόντους, 15 ριμπάοουντ, 11 ασιστ καθώς και 2 κλεψίματα αλλά και ένα λαθάκι. Καλύτερος των ηττημένων παρουσιάστηκε ο Κώστας Δρακάκης που μέτρησε 16 πόντους, 5 ριμπάουντ, 1 ασιστ κι ένα λάθος.

Τον παίκτη-κλειδί αποτέλεσε ο Κώστας Ορέστης με 24 πόντους, 7 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 1 κλέψιμο και ένα λάθος.

Η διάθεση αλλά και η ποιότητα των νικητών έκρινε την αναμέτρηση !