Για την 21η αγωνιστική της South Division 1 οι Bashock υποδέχτηκαν τους Legends στο "Θ. Πούτος" και αποδίδοντας πολύ καλά σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης πήραν το ροζ φύλλο, βρίσκονται στην τρίτη θέση στην ισοβαθμία με τους Ελλάνιους.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν φορτσάτοι από τα πρώτα λεπτά και με την τριπλέτα Καλαμπούκα (6), Παρασκευόπουλου (5) & Σταμάτη (4) πήραν τα ηνία της αναμέτρησης. Η άμυνα τους κράτησε χαμηλά τους αντιπάλους τους με συνέπεια το 8-17 στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Η συνέχεια ήταν ακόμα καλύτερη για τους Legends που με ακόμα πιο χαλύβδινη άμυνα διεύρυναν το προβάδισμα τους χάρη στον Καλαμπούκα (5) και το τρίποντο του Λουκά , με το αποτέλεσμα να είναι στο 12-28 στου δρόμου τα μισά.

Οι Μπασόκοι επιχείρησαν να αντιδράσουν μετά τη διακοπή. Με ενορχηστρωτή τον Καμαράτο (9π) και τη βοήθεια από τους Ζαχαριουδάκη (4) και Μπουλούμπαση (3) μείωσαν.  Η καλή απόδοση του Παρασκευόπουλου (7) όμως δεν τους επέτρεψε να πλησιάσουν πιο πολύ από το 31-41 στο φινάλε της τρίτης περιόδου.

Στα τελευταία δέκα λεπτά οι "Θρύλοι" δεν ανησυχήσαν καθώς είχαμε ελεύθερο μπάσκετ αμφότερα. Ηλιού με έξι, Καμαράτος με τέσσερις και Καραγιάννης με τρεις σκόραραν για τους γηπεδούχους ενώ από την αντίπερα όχθη ο Σταμάτης βρήκε χώρους για να σημειώσει δέκα και ο Παρασκευοπουλος με ακόμη έξι διαμόρφωσε το τελικό 44-61.

Mvp με double double αναδείχθηκε ο Χρήστος Παρασκευόπουλος. Είχε 18 πόντους, 14 ριμπάουντ 4 ασίστ, 3 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 6 λάθη. Από τόυς ηττημένους ξεχώρισε ο Δημήτρης Καμαράτος έχοντας 17 πόντους, 5 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 6 κλεψίματα και επίσης 6 λάθη.

Τον παίκτη κλειδί αποτέλεσε ο Θοδωρής Καλαμπούκας που μέτρησε 15 πόντους, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα, 3 στοπ και ένα λάθος.

Που κρίθηκε : Οι νικητές πήραν διαφορά εξαρχής και δεν προβληματίστηκαν.