Βήμα για να κατοχυρώσουν την παρουσία τους στα πλέι οφ έκανα το απόγευμα της Κυριακής στην Καισαριανή οι Rejects που φιλοξενήθηκαν στο πλαίσιο της 21ης στάσης της East Division 1 από τους Sourmena Bulls. Nτουμπλάρισαν τις νίκες εναντίον τους, τους έπιασαν στη βαθμολογία και έχουν το πλεονέκτημα σε κάθε ισοβαθμία μαζί τους.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν από νωρίς μπροστά στο σκορ καθώς με τον Δημητρακόπουλο να είναι σταμάτητος με 12 πόντους και τον Νεοφύτου να σιγοντάρει με τέσσερις προηγήθηκαν με τετραπλό σκορ (4-16). Οι αντίπαλοι τους δεν σκόραραν πολύ (Λαζαρης ένα τρίποντο) με τα πρώτα δέκα λεπτά να κλείνουν με διψήφια διαφορά (7-18).

Στο ίδιο μοτίβο κύλησε και το δεύτερο δεκάλεπτο. Οι "Ταύροι" αρχικά με σερί 9-0 και τους Ταξιαρχόπουλο (6π) και Ζαμπουλη (4) μείωσαν σε 16-20 όμως οι Rejects επανήλθαν με τους Πόθο (6) και τα τρίποντα από τους Νεοφύτου και Γκαγκανάτσο και με το δικό τους 8-0 εεπανέφεραν τη διψήφια απόσταση (18-32) στο τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη δεν άλλαξαν πολλά. Οι Rejects διατήρησαν τον έλεγχο της κατάστασης χάρη στον Δημητρακόπουλο που σκόραρε 5 πόντους, και παρά την προσπάθεια από τους Νάνο (4) και Λάζαρη (3) παρέμειναν "αφεντικά" της αναμέτρησης προηγούμενοι με 29-42 στο τριαντάλεπτο.

Στην τέταρτη περιόδο οι Σουρμενιώτες τα έδωσαν όλα για την ανατροπή. Νάνος, Ζαμπουλης και Ταξιαρχόπουλος ευστόχησαν έξω από την περίμετρο μειώνοντας στους έξι, όμως οι Rejects είχαν και πάλι τις απαντήσεις. Γκαγκανάτσος και Δημητρακόπουλος με τέσσερις έκαστος επανέφεραν την τάξη αποκαθιστώντας τη διψήφια διαφορά με την οποία νίκησαν (42-52) !

MVP: Ο Παύλος Δημητρακόπουλος με double double και 22 πόντους, 10 ριμπάουντ, 1 ασιστ,  κλεψίματα και 5 λάθη. Τον ακολούθησε σε απόδοση ως παίκτης κλειδί ο Αλέξανδρος Νεοφύτου με 9 πόντους, 5 ριμπάουντ και δύο ασιστ.

Από τους ηττημένους πιο αποδοτικός ήταν ο Δημήτρης Ζαμπουλης που κατέγραψε 13 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Πιο αποφασιστικοί και προσηλεωμένοι παρουσιάστηκαν οι νικητές, πήραν διαφορά και δεν απειλήθηκαν άμεσα ποτέ.