Χωρίς να εντυπωσιάσει το ΤΡΕΝΟ κέρδισε πολύ δύσκολα τους σκληροτράχηλους Warhawks με 51-48 και ανέβηκε στην έκτη θέση της βαθμολογίας. 

Απολαυστικό ήταν το ΤΡΕΝΟ στο πρώτο δεκάλεπτο. Με πλουραλισμό στην επίθεση και με εντυπωσιακή άμυνα, οι «πράσινοι» κυριάρχησαν και έκλεισαν την περίοδο στο συν 15, 22-7. Ο Γαβριελάτος είχε 10 πόντους, ενώ 6 πρόσθεσε ο Χάρος. Στον αντίποδα, 5 έβαλε ο Τάτσης, ενώ 2 πρόσθεσε ο Λαζαρέτος. 

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο ρυθμός του αγώνα έγινε πιο γρήγορος με τις δύο ομάδες να σκοράρουν με συνέπεια. Το ΤΡΕΝΟ συνέχισε να κυριαρχεί, αφού ο Γαβριελάτος είχε φτάσει στους 17 πόντους, όντας εντυπωσιακός επιθετικά. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι έκλεισαν το ημίχρονο στο συν 12, 35-23. 
Στο ίδιο μοτίβο κύλησε και το τρίτο δεκάλεπτο. Το ΤΡΕΝΟ ήταν αρκετά ουσιαστικό και χωρίς να ανεβάσει ιδιαίτερα στροφές κράτησε την διψήφια διαφορά, κλείνοντας την περίοδο στο συν 11, 44-33. Σιαράβας από την μία με 3 πόντους και Μιχαλολιάκος από την άλλη με 6, ηγούνταν των επιθετικών προσπαθειών των ομάδων τους σε εκείνο το διάστημα. 

Οι Warhawks δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα. Ράπτης και Τάτσης κουβάλησαν επιθετικά, ο Μιχαλολιάκος καθάριζε αμυντικά και οι «μπλε» με αντεπίθεση διαρκείας μείωσαν αρκετά, αλλά δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν μία επική ανατροπή, γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 51-48, κερδίζοντας παράλληλα τις εντυπώσεις. Το ΤΡΕΝΟ χαλάρωσε αρκετά και λίγο έλειψε να το πληρώσει πολύ ακριβά. 

Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Τάσος Γαβριελάτος με 24 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ 1 κλέψιμο και 2 λάθη, ενώ για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Χρήστος Λαζαρέτος με 8 πόντους, 13 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 6 λάθη. 

Παίκτης Κλειδί: Ο Βασίλης Χάρος ήταν εξαιρετικός με 10 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος. 

Που κρίθηκε: Στο πρώτο δεκάλεπτο, με το ΤΡΕΝΟ να προηγείται με 15 πόντους, 22-7.