Σαρωτική η ΑΜΟΛΑ ΚΑΛΟΥΜΠΑ επικράτησε με 41-59 των WEST FLOPPERS. 

Ισορροπημένο ματς στα πρώτα λεπτά με το σκορ στο 4-4 με καλάθια των Βενιού, Μπέργιου από τη μια και Ανδριγιαννάκη, Αθανασόπουλου από την άλλη. Με τρίποντο του Μπάκα έγινε το 7-4 για να ισοφαρίσει ο Κατσούρας. Νέο καλάθι του Μπέργιου και άμεση απάντηση του Κατσούρα ενώ ο Κοντογιαννάκης έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Ο Βενιός σκόραρε ξανά αλλά με τους Κοντογιαννάκη και Αθανασόπουλο έγινε το 14-16 ενώ ο Σιλιόγκας ισοφάρισε στο τέλος.

Ο Κατσούρας σκόραρε αλλά με τρίποντο του Μπάκα και καλάθια των Τσιμόγιαννη και βολές του Μπέργιου οι FLOPPERS πήραν προβάδισμα 5 πόντων. Ο Ασημακόπουλος με 2 καλάθια του μείωσε ενώ ο Κατσούρας έκανε το 25-26 σε ένα φτωχό 2ο δεκάλεπτο.

Ο Τσιμόγιαννης σκόραρε αρχικά αλλά με σερί των Κατσούρα και Ασημακόπουλου έγινε το 27-32. Ο Βενιός με ωραία προσπάθεια και ο Μπέργιος μείωσαν αλλά ο Κατσούρας πήρε την ομάδα στις πλάτες του. Με 6 πόντους του έβαλε μποροστά την ομάδα του ενώ ο Παλίλης με τρίποντο έκανε το +10. Ο Μπάκας μείωσε με τον ίδιο τρόπο αλλά και πάλι ο Παλίλης στην εκπνοή έκανε το 35-44.

Ο Παλίλης είχε βρε ρυθμό και με νέο καλάθι δυο πόντων και τρίποντο αύξησε τη διαφορά για να μειώσει ο Μπάκας με τρίποντο και ο Βενιός από κοντά. Οι Κοντογιαννάκης και Κατσούρας όμως έκαναν το 40-53. Ο Τσιμόγιαννης σκόραρε 1/2 βολές αλλά ο Ανδριγιαννάκης με τρίποντο και ο Κοντογιάννακης με 1/2 βολές τελείωσαν το ματς. Ο Αθανασόπουλος έκανε το τελικό 41-59.

MVP της αναμέτρησης ο Κατσούρας με 22 πόντους, 7 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

για τους γηπεδούχους ο Βενιός με 10 πόντους και 14 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Η ΑΜΟΛΑ ΚΑΛΟΥΜΠΑ έβαλε τα μεγάλα σουτ ενώ η άμυνα της κράτησε τους WEST FLOPPERS χαμηλά.