Ακόμα τρέχουν οι Abaleiros!
ABALEIROS VS MIAMI BRICKS 88-67
Π1Π2Π3Π4ΤΕΛΙΚΟ
ABALEIROS
1824163088
MIAMI BRICKS
1215122867

Τρίτη βράδυ στον Κοευδαλλό, οι Abaleiros πήραν την νίκη, καταφέρνοντας να επικρατήσουν εύκολα με εντυπωσιακό μπάσκετ των λιγοστών Μiami Bricks με 88-67.

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για τους φιλοξενούμενους, αφού από τα πρώτα λεπτά δεν άφησαν τους Bricks να πάρουν ανάσα με το επιβλητικό τους μπάσκετ, τις σφιχτές τους άμυνες και τις κόντρα αντεπιθέσεις, κλείνοντας το πρώτο δεκάλεπτο 18-12. Από την άλλη μεριά οι Bricks δεν μπόρεσαν να αντεπεξέλθουν καθόλου στον ρυθμό των γηπεδούχων, σκοράροντας ναι μεν 12 πόντους, αλλά δείχνοντας φανερά τις ελλείψεις βασικών παικτών που είχαν,

Αρχή δευτέρου δεκαλέπτου και η εικόνα δεν άλλαξε. Οι γηπεδούχοι έβρισκαν συνέχεια κόντρα αντεπιθέσεις με κύριο δράστη τον Κολοβό και να τον ακολουθεί στο σκοράρισμα ο Μπολοτάκης και διαβάζοντας υποδειγματικά το γήπεδο, βγάζοντας εξαιρετικές ασίστ ο Γκουλάς, εξασφάλισαν διαφορά 15 πόντων! Οι φιλοξενούμενοι ήταν παραγωγικοί επιθετικά και κατάφεραν να πετύχουν μόνο 15 πόντους, όμως δεν ήταν αρκετό, καθώς δεν είχαν καθόλου καλές επιστροφές. Λήξη πρώτου ημιχρόνου 42-27.

 Στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι μαύροι κυριάρχησαν σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου και διεύρυναν περισσότερο τη διαφορά. Ο κύριoς πυλώνας σκοραρίσματος των πράσινων ήταν ο Σιδέρης. Το σκορ μετά το τέλος της τρίτης περιόδου είχε διαμορφωθεί σε 58-39.

Το τέταρτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης δεν επιφύλασσε κάποια έκπληξη, αφού κυμάνθηκε σε χαλαρό τέμπο, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 88-67 υπέρ των Abaleiros.

Mvp : Ο Aγγελόπουλος ήταν ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα με 21 πόντους, 10 ριμπάουντ. Για τους ηττημένους προσπάθησε περισσότερο ο Σιδέρης που είχε 23 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3 ασιστ και 1 κλέψιμο.

Παίκτης Κλειδί: Ο Μπολοτάκης που μέτρησε 21 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Που κρίθηκε : Οι νικητές δεν άφησαν καθόλου τους γηπεδούχους να σκεφτούν να κάνουν το μεγάλο comeback.