Στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της West Division 1 η Αμόλα Καλούμπα φιλοξένησε το απόγευμα του Σαββάτου τους Miami Heak με τους δεύτερους να παίρνουν το ροζ φύλλο τερματίζοντας στη δεύτερη θέση του ομίλου (για να παίξουν στα πλέι οφ με τους De Troi Bisons) . Oι γηπεδούχοι παρότι πάλεψαν δεν κατάφεραν να αποχαιρετήσουν την κατηγορία με γλυκό τρόπο.

Οι ομάδες βάδισαν παρέα στην εκκίνηση, με τους μεν γηπεδούχους να σκοράρουν κυρίως έξω από την περίμετρο με τους Καραβασίλη (6), Κατσούρα (4) και Παλίλη (3). Οι αντίπαλοι τους απάντησαν με τον ίδιο τρόπο με τους Κωστόπουλο (7), Γεωργιάδη (4) και Ι.Δημητρόπουλο (3) ακολουθόντας σε κοντινή απόσταση (17-14) στο κλείσιμο της πρώτης περιόδου.

Το παιχνίδι πήγαινε πόντο πόντο καθώς τόσο ο Κοντογιαννάκης (5) όσο και τα τρίποντα των Ανδριγιαννάκη και Καραβασίλη διατηρούσαν το προβάδισμα για τους Καλούμπες. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι βρήκαν ρυθμό προς το φινάλε του ημιχρόνου και με 14-0 σερί από τους Λαδιά (7), Ι.Δημητρόπουλο (5) και Ψυλλίδη (4) αποκτώντας διψήφια διαφορά (30-41) στη μέση της διαδρομής.

Η Καλούμπα αντέδρασε μετά την ανάπαυλα. Με τον καυτό σουτέρ Καραβασίλη (6) και τους Κατσούρα (5) & Κοντογιαννάκη (4) πλησίασε στο ένα σουτ , όμως η ..τάξη αποκαταστάθηκε μετά από ένα time out του Σωτηρόπουλου, με τον Λαδιά (7) να διαμορφώνει το 49-58 στο τριαντάλεπτο.

Στην τελική ευθεία οι "σκληροί του Μαϊάμι" έφτασαν ως το +15 ελέγχοντας πλήρως την κατάσταση. Με τους Δημητρόπουλους να βρίσκουν στόχο ( 7 ο Γιώργος , 5 ο Γιάννης) και τον Λαδιά να συμπληρώνει την τριπλέτα με έξι πόντους απάντησαν στον εξαιρετικό Ανδριγιαννάκη (11π με 3 τρ.) και κατέκτησαν τη νίκη με το τελικό 68-80!

Mvp και πρώτος σκόρερ ήταν ο Γιώργος Λαδιάς. Είχε 23 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 3 κλεψίματα. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο εορτάζοντας Γιάννης Ανδριγιαννάκης με 18 πόντους (4/8 τρίποντα), 7 ριμπάουντ, 1 μπλοκ και 5 λάθη.

Παίκτης κλειδί αναδείχθηκε ο Γιάννης Δημητρόπουλος με 15 πόντους, 6 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 1 μπλοκ κι ένα λάθος.

Που κρίθηκε: ένα ξέσπασμα των νικητών στο τέλος του ημιχρόνου τους έδωσε διαφορά που διαχειρίστηκαν άψογα στο υπόλοιπο της αναμέτρησης.