Για την τελευταία αγωνιστική της West Division 1 οι Anarxoi Pistols πήραν τη νίκη απέναντι στους Ρούκουνες χάρη στη δυνατή τους ρακέτα και τερμάτισαν στην έκτη θέση αντιμετωπίζοντας την Άρτεμις. Οι δε Ρούκουνες βρέθηκαν δύο θέσεις πιο πάνω και ετοιμάζονται για τη μάχη απέναντι στους Royals.

Το παιχνίδι μπορεί να ήταν εκ προοιμίου βαθμολογικά αδιάφορο όμως τα συγκροτήματα το διεκδίκησαν ως τις τελευταίες του στιγμές μπαίνοντας στο παρκέ του Sala Sports Club με φουλ αγωνιστική διάθεση . Οι μεν γηπεδούχοι στηρίχτηκαν στην όρεξη του Τυρού που πέτυχε δέκα πόντους αλλά και στου Τσακίρη (6) και Δρακοπούλο (4) με τους αντιπάλους τους να ακολουθούν κατά πόδας με τα τρίποντα από τους  Ασβεστά, Πανόπουλο και Πανδή και την ενέργεια του Μασούρα, για το 22-21 των πρώτων δέκα λεπτών.

Οι Άναρχοι με τον Τύρο να παραμένει σε καλή κατάσταση και τα τρίποντα από τους Δημητράκη και Τριαντάφυλλο πήγαν στο +7 κατά τη διάρκεια του δεύτερου δεκαλέπτου. Οι Ρούκουνες απάντησαν με το ίδιο νόμισμα με τους Πανόπουλο, Ασβεστά και Πανδή μένοντας κοντά στο σκορ (38-33) στο ημίχρονο.

Δεν άλλαξαν πολλά μετά την ανάπαυλα. Οι Pistols είχαν τον έλεγχο διατηρώντας μικρό προβάδισμα με τους Τύρο και Δρακοπούλο σε πρώτο πλάνο, με τον Μασούρα (8) και την .. πυροβολαρχία των Σγαρδέλη, Πανόπουλου και Πανδή (από ένα τριποντάκι ο καθένας) στον αντίποδα να κρατούν τους φιλοξενούμενους σε εγρήγορση. Σκορ τρίτης περιόδου 55-50.

Οι Ρούκουνες διεκδίκησαν τη νίκη ακόμα πιο έντονα στο τέταρτο δεκάλεπτο. Με τους Μασούρα (6) και Πανδή (4) ισοφάρισαν σε 59-59 όμως οι πέντε συνεχόμενοι πόντοι του Δρακοπούλου και ο αποτελεσματικός Τσακίρης έδωσαν στους Anarxous Pistols το ροζ φύλλο με το τελικό 66-62. 

Πολυτιμότερος παίκτης αναδείχθηκε με double double o Γιάννης Τύρος. Κατέγραψε 22 πόντους, 14 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 4 κλεψίματα, 2 μπλοκ και ισάριθμα λάθη. Για τους Ρούκουνες ξεχώρισε ο Ερμής Μασούρας έχοντας 20 πόντους, 8 ριμπάουντ, 6 ασιστ κι ένα λάθος.

Παίκτης κλειδί ήταν ο baby Tsak Νίκος Τσακίρης. Είχε επίσης double figures και 19 πόντους, 14 ριμπάουντ, 1 ασιστ & ένα λάθος.

Η αναμέτρηση κρίθηκε στις παραπάνω λύσεις που είχαν οι νικητές στο ζωγραφιστό.