Σε μια αναμέτρηση Do or Die οι Sourmena Bulls επιβλήθηκαν των Bulldogs που τους φιλοξένησαν στην Καισαριανή την τελευταία αγωνιστικής της East Division 1. Έτσι τσέκαραν το εισητήριο τους για τη γιορτή των πλέι οφ και θα τσεκάρουν και τη θέση (7οι ή 8οι) ανάλογα το αποτέλεσμα των Rejects !

Σε όλο το πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν καλύτερη εκκίνηση με τους Λεμονή (7) και Λάζαρη (6) προηγούμενοι με 6-15 όμως με σερί 11-0 οι αντίπαλοι τους με τους Κουτσόπουλο (9) και Γιαννικόπουλο (8) αντεπιτέθηκαν προσπερνώντας προσωρινά. Τα καλάθια όμως από τους Ταξιαρχόπουλο και Λεμονή έβαλαν μπροστά τους "Ταύρους" με 17-19 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Σε τεντωμένο σχοινί βάδισαν τα συγκροτήματα και στη συνέχεια. Οι Bulldogs με το ντουέτο Κουτσόπουλου (10) και Γιαννικόπουλου (6) να πυροβολεί ασύστολα από τα 6.75 πήρε κεφάλι στο σκορ . Όμως τόσο ο Λεμονής (5) όσο και οι Νάνος & Ζαμπουλης (με 4π έκαστος) δεν τους άφησαν να ξεφύγουν, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο 36-33.

Ολική αλλαγή σκηνικού είχαμε μετά την ανάπαυλα. Οι Σουρμενιώτες μπήκαν με άγριες διαθέσεις στο δεύτερο μισό, καθώς με επιμέρτους 15-2 στα πρώτα λεπτά με τους Λεμονή και Νάνο (από 9π) αλλά και τον Ζαμπουλη (6) έφτασαν σε διψήφια διαφορά. Οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν και με τον Γιαννικόπουλο (2 ακόμα τρίποντα) και τον Μαραμπέα (4) μείωσαν στους έξι όμως ένα 6-0 από την άλλη πλευρά κατοχύρωσε το διψήφιο πρόσημο (50-62) στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου.

Η αρχή της τελευταίας περιόδου έκρινε οριστικά την αναμέτρηση. Οι Sourmena Bulls με νέο 11-0 και τον εκπληκτικό Λεμονή (10π) εκτόξευσαν την απόσταση στο +23 . Η διαφορά παραήταν μεγάλη για να καλυφθεί από τους Bulldogs που το μόνο που κατάφεραν με τα τρίποντα του Γιαννικόπουλου (8) και τον Δρεκόλια (7) ήταν να την κατεβάσουν στο 72-82.

MVP αναδείχθηκε ο απίθανος Γιάννης Λεμονής ! Είχε 34 πόντους, 8 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο bomber Nίκος Γιανικόπουλος, με double double και 30 πόντους (7/13 τρίποντα), 10 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 2 λάθη.

Key Player ήταν ο Νίκος Νάνος, με 17 πόντους, 6 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Στο δεύτερο ημίχρονο και τις δυνάμεις των νικητών !