Η Davari πάτησε το γκάζι στο τελευταίο δεκάλεπτο και με επιμέρους 28-10 σκορ πήρε τη νίκη με 77-56 κόντρα στους Μυρμιδόνες που έμειναν από δυνάμεις. 

Ισορροπημένο ήταν το πρώτο δεκάλεπτο στο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ. Οι Μυρμιδόνες είχαν σε τρομερή μέρα τον Μυλιόρδο που είχε 12 πόντους και την ομάδα του να προηγείται με 16-12. Για τους τυπικά γηπεδούχους, 4 είχε βάλει ο Γεωργιάδης, ενώ από 3 πρόσθεσαν οι Πολίτης και Λάσκαρης. 

Η Davari ήταν αρκετά καλύτερη στο δεύτερο δεκάλεπτο. Είχε πλουραλισμό στην επίθεση και με τους Πολίτη, Γεωργιάδη και Βαζάκα να έχουν 9, 6 και 5 πόντους έκλεισαν το ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 30-28. Για τους Μυρμιδόνες, 15 είχε ο Μυλιόρδος και 11 ο Μουτεβελής. 

Το ντέρμπι συνεχίστηκε και στο τρίτο δεκάλεπτο, με την Davari να διατηρεί το προβάδισμα της αλλά με δυσκολία. Το δίδυμο Γεωργιάδη – Πολίτη συνέχισε να οργιάζει και οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά στο 30’ με 49-46. Για τους φιλοξενούμενους ο Μυλιόρδος ήταν απελπιστικά μόνος με 24 πόντους. 

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Πολίτης έκανε ό,τι ήθελε. Έβαλε 15 πόντους και κρίσιμα καλάθια, με την ομάδα του να ξεφεύγει στο σκορ και να παίρνει τελικά μία εύκολη νίκη με 77-56. Οι Μυρμιδόνες έμειναν από δυνάμεις και δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν μέχρι το τέλος. 

MVP: Κορυφαίος του αγώνα ο Γιώργος Βασιλόπουλος με 11 πόντους, 7 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 3 κλεψίματα και 1 λάθος. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γιάννης Λιοφάγος με 8 πόντους, 11 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λαθάκια. 

Παίκτης κλειδί: Ο Τάσος Πολίτης τα έβαζε από παντού στην τελευταία περίοδο. Είχε 29 πόντους, 5 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο. 
Που κρίθηκε: Στο εντυπωσιακό τέταρτο δεκάλεπτο που έκανε η Davari!