Κυριακή βράδυ στον Κορυδαλλό, οι Κατρακείλα πήραν την δέκατη φετινή τους νίκη, καταφέρνοντας να επικτρατήσουν εύκολα με εντυπωσιακό μπάσκετ των BA Shock με 63-49.

Οι Shock ήταν εξαιρετικοί στο πρώτο δεκάλεπτο, πίεσαν πολύ και έκλεψαν συνεχόμενες μπάλες στην άμυνα και με τον Καραγιάννη να δίνει τον ρυθμό και το Pitbull να βοηθάει στο σκοράρισμα, ξέφυγαν με 10-17. Για τους Κατρακείλα που μπήκαν από νωρίς στη διαδικασία να κυνηγάνε τον αντίπαλο, κύριος υλώνας επιθετικά της ομάδας ήταν ο Γιανδήμας.

Οι ομάδες πήγαν το ματς σε γρήγορο ρυθμό και στην δεύτερη περίοδο, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να κρατήσουν την υπέρ τους διαφορά με μπροστάρη ξανά τον Καραγιάννη και τις τρίποντες βόμβες του και τους Κατρακείλα με ηγέτη τον Γιανδήμα και με την πλειοψηφία της ομάδας να σκοράρει κατέβασαν την διαφορά και προηγήθηκαν μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου με 30-27.

Οι Κατρακείλα έκαναν εκρηκτικό ξεκίνημα και στην τρίτη περίοδο, χωρίς να αφήνουν τους τυπικά φιλοξενούμενους και αντιπάλους τους να πάρουν άνασα. Λήξη τρίτου δεκαλέπτου 46-38.

Το τέταρτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης δεν επιφύλασσε κάποια έκπληξη, αφού κυμάνθηκε σε χαλαρό τέμπο, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 63-49 υπέρ των Κατρακείλα.

Mvp : Ο Γιανδήμας ήταν ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα με 19 πόντους, 3 ριμπάουντ. Για τους ηττημένους προσπάθησε περισσότερο ο Μπουλούμπασης που είχε 8 πόντους, 16 ριμπάουντ.

Παίκτης Κλειδί: Ο Κιτζόγλου που μέτρησε 5 πόντους, 13 ριμπάουντ.

Που κρίθηκε : Οι νικητές κατάφεραν να κάνουν το comeback και να διατηρήσουν το υπέρ τους προβάδισμα για όλη την διάρκεια του αγώνα.