Tο ντέρμπι στους Beasleys!
LEGENDS VS BEASLEYS 53-59
Π1Π2Π3Π4ΤΕΛΙΚΟ
LEGENDS
1212171253
BEASLEYS
1711141759

Στο κλειστό του Κορυδαλλού, για το πρωτάθλημα της Division 1 και South, οι Beasleys πήραν μία πολύ δύσκολη, μα συνάμα σημαντική νίκη, καθώς επιβλήθηκαν των Legends 53-59. 

Οι δύο ομάδες μπήκαν φουριώζες από το ξεκίνημα του αγώνα, με τους φιλοξενούμενος ελαφρώς καλύτερους στα πρώτα δέκα λεπτά καταφέρνοντας να βρεθούν μπροστά μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου με σκορ 12-17. Οι Legends πίεσαν και βρήκαν καλάθια αλλά η άμυνά τους δεν ήταν καλή.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου δεκαλέπτου οι Legends διάβασαν το παιχνίδι, έπαιξαν ζώνη και έκλεισαν αποτελεσματικά τους χώρους, δείχνοντας ότι θέλουν να πάρουν πολύ το ροζ φύλλο, με αποτέλεσμα να διανύσουν το καλύτερο τους δεκάλεπτο τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά, παίρνοντας ένα σερί 12-11. Οι φιλοξενούμενοι, δεν είχαν απαντήσεις, κάνανε πολλά λάθη και είδαν την ομάδα τους, στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, να βρίσκεται μπροστά στο σκορ 24-28. 

Αρχή δευτέρου ημιχρόνου, με τους Legends να είναι αποφασισμένοι να γυρίσουν το παιχνίδι και να πάρουν το ροζ φύλο τους, καθώς με τους Σκουλά και Οικονόμου, μειώσαν την διαφορά με επιτυχία. Στην αντίπερα όχθη, οι Beasleys, εκτός ότι άντεξαν την πίεση των φιλοξενούμενων, βρήκαν και πόντους, από την πλειοψηφία της ομάδας,  δείχνοντας πόσο θέλουν τον αγώνα. Λήξη τρίτου δεκαλέπτου 41-44

Το ντέρμπι συνεχίστηκε μέχρι τέλους, με τις δύο ομάδες να καταθέτουν ψυχή και σώμα στο παρκέ. Οι προσωπικότητες των φιλοξενούμενων βγήκαν μπροστά, ήταν καθοριστικοί στο φινάλε, δίνοντας τη στην ομάδα τους με σκορ 53-59.

Mvp : Ο Καραγιαννίδης Α. ήταν ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα με 28 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα και 4 ασίστ. Για τους ηττημένους προσπάθησε περισσότερο ο Σκουλάς που είχε 18 πόντους, 12 ριμπάουντ, 4 ασιστ και 1 κλέψιμο.

Παίκτης Κλειδί: Ο Τσανάκας που μέτρησε 16 πόντους, 12 ριμπάουντ.

Που κρίθηκε : Οι νικητές δεν άφησαν καθόλου τους γηπεδούχους να σκεφτούν να κάνουν το μεγάλο comeback.