Για την 22η και τελευταία στροφή της East Division 1 οι Rejects υποδέχτηκαν το απόγευμα της Κυριακής την Kranaa, με τη δεύτερη να παίρνει το ροζ φύλλο που την φέρνει πέμπτη στο τέλος της κανονικής περιόδου απέναντι στους 3ΚΑΙΟΚUΚΟC ενώ οι αντίπαλοι της κατετάγησαν όγδοοι και θα αντιμετωπίσουν την DavariBC.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παρκέ και με τους Καπουράνη, Χριστόπουλο και Μπίνα να σημειώνουν από τέσσερις πόντους προηγήθηκαν με 8-12. Ωστόσο οι αντίπαλοι τους αντέδρασαν και με επιμέρους 7-2 πρωτοστατούντος του Βάγια (7) προσπέρασαν με βραχεία κεφαλή (15-14) στα πρώτα δέκα λεπτά.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι ομάδες αφιερώθηκαν στα ..σερί ! Αρχικά ήταν η Kranaa που με 9-0 προσπάθησε να ξεφύγει, όμως οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα με επιμέρους 9-1 με τα τρίποντα από τους Κωνσταντίνου και Νεοφύτου ενώ στη συνέχεια προσπέρασαν με 27-26. Τον τελευταίο όμως λόγο τον είχε η Kranaa που με νέο 8-0 με τον Καπουράνη (9) οδηγό αλλά και τους Αντωνόπουλο και Μπίνα να συνεπικουρούν με τέσσερις έκαστος, πήρε καθαρό προβάδισμα με 27-34 στο ημίχρονο.

Ένα νέο καλό διάστημα των φιλοξενουμένων, με ένα 13-2 χάρη κυρίως στον ασταμάτητο Καπουράνη (12π με δύο τρίποντα) τους έδωσε αέρα 16 πόντων μετά την ανάπαυλα. Ο Πόθος με έξι από την άλλη πλευρά, και το τρίποντο του Σταματιάδη μείωσαν σε 43-53 στο κλείσιμο της τρίτης περιόδου.

Οι Rejects απέρριψαν σε πρώτο χρόνο την ιδέα της ήττας. Δεν παρέδωσαν τα όπλα και με επιμέρους 11-2 με πρωταγωνιστές τους Νεοφύτου (10) και Γκαγκανάτσο (7) πλησίασαν στο καλάθι στο ξεκίνημα του τέταρτου δεκαλέπτου. Η Kranaa απάντησε όμως άμεσα. Με όπλο τα τρίποντα (Καπουράνης & Αντωνόπουλος από 6 πόντους ) καθώς σκόραραν μόνο από τα 6.75 ξαναπήγαν τη διαφορά στους 9. Ο Νεοφύτου με τον Γκαγκανάτσο έφεραν τους γηπεδούχους ξανά σε απόσταση ανάσας (64-65) όμως το ύστατο τρίποντο του Μπίνα στα 30" διαμόρφωσε το τελικό 62-68 !

Πολυτιμότερος παίκτης αναδείχθηκε ο Κώστας Καπουράνης. Είχε 31 πόντους, 2 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 4 κλεψίματα, 1 μπλοκ και ένα λαθάκι, Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Αλέξανδρος Νεοφύτου με 18 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2 ασιστ.

Τον παίκτη κλειδί αποτέλεσε ο Χρήστος Μπίνας που κατέγραψε 16 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 ασιστ, ισάριθμα κλεψίματα και 1 μπλοκ.

Που κρίθηκε : Στην ευστοχία των νικητών στα τελευταία λεπτά.