Για την 22η και τελευταία αγωνιστική της North Division 1 οι Ροζ Πάνθηρες υποδέχτηκαν το βράδυ της Κυριακής τους Beaux Gosses και σφράγισαν την πέμπτη θέση μετά από μια καλή εμφάνιση προκρινόμενοι στ απλέι οφ όπου θα έρθουν κόντρα με τους Retro Stars. Oι αντίπαλοι τους θα αναμένουν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης Warhawks-Σκούρκοι για να δουν εαν θα παραμείνουν στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι είχαν καλύτερη εκκίνηση και χάρη στον Αυλωνίτη (7π) προηγήθηκαν με 11-2. Οι Beaux Gosses μείωσαν με τους Σκρέμπο (7) και Αγγελή (4) αλλά Σ. Καραγιανάκης (6) και ο Ζευκιλής (4) δεν τους άφησαν να πλησιάσουν πιο πολύ από το 19-12 στο κλείσιμο της πρώτης περιόδου.

Το σκηνικό άλλαξε στη συνέχεια. Οι "Γάλλοι" αν και βρέθηκαν στο -10 αντέδρασαν άμεσα. Με επιμέρους 2-15 με τους Σκρέμπο (9), Αγγελή (6) και το τρίποντο του Φιλιππή προσπέρασαν, φτάνοντας στη μέση της διαδρομής προηγούμενοι με 28-31 !

Οι ρόλοι αντιστράφηκαν μετά την ανάπαυλα. Οι παίκτες του Γαλιγάλη έπαιξαν εξαιρετική άμυνα και με το δικό τους 15-4 απέκτησαν διαφορά οκτώ πόντων με τους Καραγιαννάκηδες στην πρώτη γραμμή (8 ο Στέφανος, 5 ο Μύρωνας). Από την αντίπερα όχθη μόνο ο Αγγελής (4) συνιστούσε απειλή, με το τερίτο δεκάλεπτο να τελειώνει στο 46-38.

Η απόσταση μεγάλωσε ως το +18 καθώς οι "Ροζ Πάνθηρες" βρήκαν ρυθμό με τα τρίποντα από τους Γρηγορόπουλο (5) και Ζευκιλή. Παρά τις προσπάθειες από τους Ιωάννου (5) και Αγγελή (6) διατήρησαν το διψήφιο πρόσημο ως τη λήξη του ματς που τους βρήκε με το ροζ φύλλο στα χέρια με το τελικό 63-50.

MVP αναδείχθηκε ο Στέφανος Καραγιαννάκης. Είχε  πόντους, 8 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Παναγιώτης Αγγελής με επίσης 20 πόντους, 9 ριμπάουντ και 2 λάθη.

Key player ήταν ο Μύρωνας Καραγιαννάκης με 13 πόντους, 2 ριμπάουντ, 4 ασιστ κι ένα λάθος.

Που κρίθηκε : Οι νικητές ήταν πιο αποτελεσματικοί στο δεύτερο ημίχρονο , πήραν διαφορά στο δικό τους καλό διάστημα και δεν απειλήθηκαν.