Το βράδυ της Δευτέρας (15/4) οι Σκούρκοι φιλοξένησαν τους Warhawks με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν την 5η τους νίκη στο πρωτάθλημα και να σώζουν την κατηγορία στη λήξη της κανονικής διάρκειας.

Το πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε εύστοχα και για τις δυο ομάδες και διαμόρφωσαν το σκορ σε 15-17 για το πρώτο δεκάλεπτο. Για τους Warhawks ο Μαρκούτης πέτυχε (8) πόντους με δυο τρίποντα ενώ για τους γηπεδούχους ο Παπακωνσταντίνου πέτυχε (7).

Στη δεύτερη περίοδο είδαμε απελευθερωμένο και από τις δυο ομάδες και βοήθησε τους φιλοξενούμενους να πάρουν κεφάλι στο σκορ μετα από σερί 0-11 στο 13΄, και ο πίνακας έδειχνε 26-40 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Για τους Σκούρκοι ο Παπακωνσταντίνου σκόραρε ακόμη (6) πόντους, για τους φιλοξενούμενους ο Λαζαρέτος πέτυχε (8) πόντους και 4 ριμπάουντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Σκούρκοι προσπάθησαν να μειώσουν την διαφορά με δικό τους σερί 10-0 στο 29΄και το σκορ διαμορφώθηκε 40-48 στο τριαντάλεπτο. Οι Warhawks με τους Μαρκούτη, Παπαδόπουλο, Μηλόπουλος και Μιχαλολιάκο να πετυχαίνουν από (2), για τους γηπεδούχους ο Ζορμπάς σκόραρε (6) και ο Μαυρίκιος (5).

Στη τέταρτη περίοδο οι Σκούρκοι παίζοντας πολύ καλή άμυνα μείωσαν το παιχνίδι αλλά δεν ήταν αρκετό στο να το γυρίσουν και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε 55-62. Ο Μαυρίκιος και ο Ζορμπάς πέτυχαν από (6) πόντους έκαστος για τους γηπεδούχους, ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Λαζαρέτος σκόραρε (6) με τους Warhawks να παίρνουν την πέμπτη τους νίκη στο πρωτάθλημα και να σώζουν την κατηγορία στη λήξη του πρωταθλήματος.

MVP: Ο «διπλός» Χρήστος Λαζαρέτος ο οποίος σκόραρε 18 πόντους, μάζεψε 13 ριμπάουντ, μοίρασε 2 ασίστ με 20 στο σύστημα αξιολόγησης. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Θανάσης Ζορμπάς, ο οποίος πέτυχε 19 πόντους, 8 ριμπάουντ με 19 efficiency.

Παίχτης-κλειδί ήταν ο Βαγγέλης Μιχαλολιάκος με 9 πόντους, 11 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 13 στο σύστημα αξιολόγησης.

Το ματς κρίθηκε από την ευστοχία των φιλοξενούμενων στα σουτ από μέση απόσταση αλλά και στις δυνατές τους άμυνες.