Το βράδυ της Κυριακής στον Κορυδαλλό , η Skylarkers, έπαιξε άμυνα για σεμινάριο, έδειξε πως βελτιώνεται συνεχώς και επικράτησε πολύ εύκολα με 42-19 απέναντι στους απελπιστικά άστοχους Forty Plus.

Οι Skylarkers πατούσαν καλύτερα στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού και με πολυφωνία στο σκοράρισμα ξέφυγαν με ένα σερί 15-9. Απο την άλλη πλευρά οι Forty Plus ανέβασαν την απόδοσή τους και με το δίδυμο Κατράνη και Δροσόπουλο να κουβαλούν την επίθεση έμειναν κοντά στο σκορ.

Οι άμυνες ήταν πρωταγωνίστριες και στην δεύτερη περίοδο, με τους γηπεδούχους να βρίσκουν λύσεις στο ξεκίνημα και τους ερυθρόλεκους μετά από έξι άγονα λεπτά, να απαντούν για το 21-12 του πρώτου ημιχρόνου.

Στην τρίτη περίοδο η εικόνα δεν άλλαξε οι γηπεδούχοι παίζοντας κλειστή άμυνα και φέυγοντας ταχύτατα στον αιφνιδιασμό, έβρισκαν χώρους και εύκολους πόντους, με αποτέλεσμα να ξεφύγουν στο σκορ μετά και τη λήξη της τρίτης περιόδου 33-19.

Στην τέταρτη περίοδο είχαμε το συγκλονιστικό, ανεπανάληπτο, απίστευτο  9 – 0 για τους Skylarkers που παίζοντας καταπληκτική άμυνα και εκμεταλλευόμενη την απίστευτη αστοχία των Forty Plus, σκόραραν 9 πόντους, για το τελικό  42 – 19.

Mvp : Ο  Καπαρέλος ήταν ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα με 10 πόντους, 12 ριμπάουντ. Για τους ηττημένους προσπάθησε περισσότερο ο Δροσόπουλος που είχε 2 πόντους, 13 ριμπάουντ.

Παίκτης Κλειδί: Ο Γόνης που μέτρησε 5 πόντους, 13 ριμπάουντ.

Που κρίθηκε : Οι νικητές ήταν καταπληκτικοί τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα,  διασφαλίζοντας το ροζ φύλλο !