Στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του 1ου Division (north), το Τρένο αναμετρήθηκε με τους Retro Stars. To παιχνίδι ήταν ντέρμπι για 1 ημίχρονο. Ύστερα οι Retro Stars ανέβασαν τον ρυθμό τους, έτρεξαν στο ανοιχτό γήπεδο και δημιούργησαν μια μεγάλη διαφορά ασφαλείας. 45-52 ήταν το τελικό σκορ με τους Stars να κοιτάνε τα play off!

Καλύτερα ξεκίνησαν οι Stars στο 1ο δεκάλεπτο. Οι 2 ομάδες έπαιξαν νευρικά και αυτό αποτυπώθηκε στον πίνακα του σκορ. 11-6 ήταν το επιμέρους σκορ με το Τρένο να παίζει καλά αμυντικά, αλλά κακά επιθετικά. Για το Τρένο Μέντζελος, Χάρος και Σιαβάρας είχαν από 1 καλάθι έκαστος. 5 είχε ο Νιφόρας Γ. και 4 ο Νιφόρας Δ. για τους Stars.

Ο ρυθμός ανέβηκε κάπως στην 2η περίοδο. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν 11 πόντους. Το Τρένο ήταν λίγο καλύτερο και πετυχαίνοντας 14 πόντους έριξε την διαφορά του από τους Stars στο 1 καλάθι. 20-22 ήταν το σκορ του α΄ημιχρόνου. Γαβριελάτος και Μέντζελος ηγήθηκαν επιθετικά για το Τρένο έχοντας από 6 πόντους ο καθένας. 2 καλάθια είχε ο Νιφοράς Δ. και 3 ο Νιφόρας Γ. για τους φιλοξενούμενους.

Οι φιλοξενούμενοι πάτησαν το πόδι στο γκάζι στο 3ο δεκάλεπτο. Μπήκαν με πολύ φόρα και πήραν σβάρνα το Τρένο. Πέτυχαν 20 πόντους, δέχθηκαν 8 και έφτασαν στο +14. Το Τρένο που έπαιζε δίχως αλλαγές είχε και θέμα κούρασης. Για τους γηπεδούχους με 1 τρίποντο ξεχώρισε ο Γαβριελάτος. Για τους ηνίοχους οι Νιφόρας Γ. και Νιφόρας Π. είχαν από 6 πόντους ο καθένας.

Με την διαφορά στους 14 πόντους οι Retro Stars χαλάρωσαν. Το Τρένο το εκμεταλλεύτηκε και πέρασε στην αντεπίθεση. Μολαταύτα, δεν κατάφερε να γυρίσει τούμπα το ματς. 17-10 ήταν το επιμέρους σκορ με τον αγώνα να λήγει 45-52. Για τους νικητές Κουρδούτης, Νιφόρας Γ., Γούναρης, Νιφόρας Π. και Βασιλάκος πέτυχαν από 1 καλάθι έκαστος. 8 είχε για τους ηττημένους ο Γαβριελάτος.

Mvp του αγώνα ήταν ο Γ. Νιφόρας με 18 πόντους, 5 ριμπάουντ (4-1), 4 ασίστ, 2 κλεψίματα και 7 λάθη σε 32 λεπτά αγώνα. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Χ. Γούναρης με 2 πόντους, 10 ριμπάουντ (5-5) και 2 κλεψίματα σε 13 λεπτά.

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Β. Μέντζελος με 10 πόντους, 8 ριμπάουντ (8-0), 6 ασίστ, 2 κλεψίματα και 7 λάθη σε 37 λεπτά συμμετοχής.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο 3ο δεκάλεπτο, όπου οι Retro Stars πάτησαν το πόδι στο γκάζι!