Ο Ζαμπούλης σκόραρε όπως ήθελε, ο Λεμονής μοίραζε το παιχνίδι και ο Λάζαρης καθάριζε τα ριμπάουντ και έβαλε και κρίσιμους πόντους, για να έρθει η παρθενική νίκη στην διοργάνωση για τα SOURMENA BULLS, απέναντι στην KRANAA BC που είχε έναν Γεωργίου να παλεύει μόνος.

Οι δύο ομάδες μπήκαν στο ματς με τέρμα το γκάζι, καθώς το επέτρεπε και ο μέσος όρος ηλικίας των ομάδων που θεωρώ δεν ξεπερνάει τα 22 χρόνια! Το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε στο 20-15 για τους Ταύρους από τα  SOURMENA χάρη σε Λεμονή και Λάζαρη. Το σκορ όμως το υπέγραψε το μπαζερ τρίποντο από τον Δεδέ που μείωσε στους 5 για την KRANAA BC. Ο ρυθμός δεν έπεσε ούτε στην δεύτερη περίοδο, με τον Ζαμπούλη να βάζει τα τρίποντα για τους BULLS και παρά τις απαντήσεις από τον Γεωργίου το ημίχρονο τους βρήκε να προηγούνται με 42-29.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Γεωργίου βρήκε συμπαραστάτη τους Μπίνα και Γκλαβά για να μπορέσουν να μειώσουν στο 49-45 πριν κλείσει η περίοδος στο 53-45. Δείχνοντας ότι θα παλέψουν με ότι δυνάμεις έχουν για το ματς. Αλλά οι «Ταύροι» δεν είχαν όρεξη για περιπέτειες. Με τον Ζαμπόυλη να συνεχίζει να σκοράρει στο ανοιχτό γήπεδο τους Λάζαρη και Μαύρο να κυριαρχούν μέσα στις ρακέτες πήραν εύκολα στο τέλος το ροζ φύλλο αγώνα. Με τον πίνακα να γράφει το τελικό 68-55.

Mvp της αναμέτρησης ήταν ο Νίκος Λάζαρης με 12 πόντους 9(5-4) ριμπάουντ 2 ασιστ και 2 κλεψίματα σε μόλις 25 λεπτά συμμετοχής.  Από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Γεωργίου με 20 πόντους 8(4-4) ριμπάουντ 1 ασιστ και 3 κλεψίματα.

Παίκτης-κλειδί για τους «Ταύρους» ο Ζαμπούλης με 16 πόντους δίνοντας στο ανοιχτό γήπεδο εύκολους πόντους στην ομάδα για την τελική επικράτηση.

Το ματς κρίθηκε στις περισσότερες επιθετικές λύσεις από τα SOURMENA BULLS καθώς και στα 10 περισσότερα ριμπάουντ και τις 10 παραπάνω ασιστ από τους αντιπάλους τους.