Το βράδυ της Κυριακής στο Ολυμπιακό Στάδιο οι Κόνδορες υποδέχτηκαν τους Power Strangers στο πλαίσιο της τρίτης στροφής του δεύτερου γκρουπ της Division 3, με τους δεύτερους να κάνουν το 3Χ3 παίζοντας καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο παραμένοντας στην κορυφή του ομίλου μαζί με τους Bricklayers.

Οι ομάδες ήταν άστοχες και μουδιασμένες αρχικά. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Τσιάνο (5) αλλά οι αντίπαλοι τους βασίστηκαν στους Τσαουσλάρη και Ζαφόλια για να προηγηθούν με 38-50 στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Οι Power βρήκαν λύσεις στη συνέχεια κυρίως με τους Γκόλια και Τσαουσλάρη (από 6π έκαστος) και καθώς στην άλλη πλευρά σκόραραν μόνο οι Αναστασιάδης (5) και Χρονόπουλος (4), διεύρυναν την απόσταση ως το 16-24 στου δρόμου τα μισά.

Μετά τη διακοπή του ημιχρόνου ανέλαβε δράση ο Γαλανόπουλος για τους φιλοξενούμενους. Πέτυχε 8 πόντους και με το τρίποντο του Γκόλια η διαφορά πήρε διψήφια τιμή. Για τους Κόνδορες ο Αναστασιάδης με 5 πόντους ήταν ο πιο δραστήριος, με το τρίτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται στο 26-38.

Στα τελευταία δέκα λεπτά οι νικητές δεν απειλήθηκαν. Φρόντισαν γι' αυτό οι Λαβδάς (4), Γκόλιας και Τσαουσλάρης (από 3) που συντήρησαν διαφορές πέριξ των δέκα πόντων, ενώ οι Κόνδορες δεν φάνηκε να έχουν τις δυνάμεις να απειλήσουν. Η κόρνα της λήξης βρήκε τους Power Strangers να κόβουν το νήμα δίκαια πρώτοι με το τελικό 38-50.

MVP ήταν ο Αντώνης Γαλανόπουλος με 8 πόντους, 16 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο, 2 μπλοκ και 1 λάθος. Τον ακολούθησε σε απόδοση ο πρώτος σκόρερ και παίκτης κλειδί, Νίκος Τσαουσλάρης με 18 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη.

Για τους ηττημένους καλύτερος ήταν ο Γιώργος Αναστασιάδης καταγράφοντας 10 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2 ασιστ.

Που κρίθηκε : Οι νικητές ήταν πιο δυνατοί κοντά στο καλάθι και με την άμυνα τους κατάφεραν να πάρουν διαφορά δίχως να απειληθούν.