Για την τρίτη αγωνιστική της South Division 1 οι Miami Bricks συνάντησαν την Κατρακείλα το απόγευμα του Σαββάτου στον Κορυδαλλό και χάρη στο καθαρό τους μυαλό αλλα και την καθηλωτική παρουσία του Πολυδωράκη κράτησαν με κόπο το αήττητο στην πορεία του πρωταθλήματος !

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παρκέ ! Το δίδυμο Μαργαρίτη και Τσίκλου (από 6π) έκανε τη δουλειά στην επίθεση, ενώ η άμυνα τους ήταν εξαιρετική. Κράτησε παθητικό επτά πόντων (Τσαντές 4), για το 7-15 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Η Κατρακείλα συνέχισε το ίδιο δυνατά. Οι πρωταγωνιστές άλλαξαν , με τους Ξυπολυτάκο και Αμβροσίου (από 5π) να παραλαμβάνουν την μπαγκέτα, για να φτάσουν στο +12. Οι Bricks ωστόσο αντέδρασαν άμεσα, και με σερί 12-0 με τους Πολυδωράκη, Τρατολάτη (από 6π) και το τρίποντο του Τσαντέ ισοφάρισαν. Τον τελευταίο λόγο όμως τον είχαν οι αντίπαλοι τους, για να πάμε στο ημίχρονο με το σκορ στο 27-31.

Οι σκληροί του Μαιάμι με τον Σαράντου να ανεβάζει στροφές από την περιφέρεια και τον Πολυδωράκη σταθερή απειλή στο ζωγραφιστό (από 6 πόντους έκαστος)  έδειξαν να αποκτούν τον ελέγχο, προσπερνώντας με σερί 8-0, ωστόσο το συγκρότημα του Μακαρατζή απάντησε με το δικό του 10-0 και τους Μπουχλή (5) και Μαργαρίτη (4) μπαίνοντας μπροστά με 39-41 στο τριαντάλεπτο.

Η Κατρακείλα φαινόταν να αποκτά τον πρώτο λόγο με τους Αμβροσίου (4π), Θανασούλια και Γεωργακάκο (από 3π) όταν και προηγήθηκε με 41-49. Αλλά κάπου εκεί χτύπησε ο συναγερμός στο Μαιάμι. Ο Πολυδωράκης μόνο...σπαθιά δεν κατάπιε και με 9 ακόμα πόντους και τη συνέργεια των Σαράντου και Τρατολάτη (από 4π) τούμπαραν την κατάσταση με επιμέρους 16-4, ενώ ήταν πιο ψύχραιμοι από τη γραμμή της φιλαθρωπίας, σε αντίθεση με τους αντιπάλους τους. Οι Bricks έφτασαν στο ροζ φύλλο με το τελικό 57-53 !

Mvp με επιβλητικό double double ποιος άλλος από τον αλάνθαστο Γιώργο Πολυδωράκη ! Σκέπασε τα καλάθια με 24 πόντους, 17 ριμπάουντ και 3 ασιστ. Παίκτης κλειδί ήταν ο Γιάννης Τσαντές που κράτησε όρθια την ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο, σημειώνοντας 7 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 1 λάθος.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε με double double ο Γιάννης Μαργαρίτης με 11 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη.

Που κρίθηκε το ματς :  Οι νικητές είχαν εξαιρετικό φίνις ανατρέποντας διαφορά οκτώ πόντων , ενώ ήταν καλύτεροι στις λεπτομέρειες στο τέλος.