Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Division 1 (north) οι Ροζ Πάνθηρες αναμετρήθηκαν με τους Proboraptors. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, έστειλαν την διαφορά μέχρι και στους 19 πόντους και εν τέλει πήραν την νίκη με σκορ 53-64!

Με το πόδι στο γκάζι ξεκίνησαν οι Raptors στο 1ο δεκάλεπτο. 17-25 ήταν το επιμέρους σκορ με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν από νωρίς τα ηνία του αγώνα. Πολύ νευρικά ξεκίνησαν οι γηπεδούχοι. Για τους Πάνθηρες 7 πόντους είχε ο Ανδρεαδάκης και 5 ο Αυλωνίτης. Ο Ζερβόπουλος ήταν τρομερός με 10 πόντους, ενώ 6 είχε ο Αναγνωστόπουλος για τους «δεινόσαυρους»!

H διαφορά αυξήθηκε στην 2η περίοδο. Οι φιλοξενούμενοι με οδηγό την καλή τους άμυνα και την ορθή μεταφορά της μπάλας έφτασαν στο +12. 10-14 ήταν το επιμέρους σκορ με τους Πάνθηρες να μην μπορούν να μειώσουν. Για τους γηπεδούχους 2 καλάθια έβαλε ο Αϊβαλιώτης. Σάχας και Αναγνωστόπουλος έβαλαν από 5 πόντους ο καθένας για τους «ράπτορες».

Το παιχνίδι «καθάρισαν» οι Proboraptors στην 3η περίοδο. Τρέχοντας σε όλο το γήπεδο και όντας εύστοχοι έφτασαν στο +19. Οι Ροζ Πάνθηρες αντιμετώπισαν πολλά θέματα στην οργάνωση άμυνας και επίθεσης και έχασαν το παιχνίδι. 7-16 ήταν το επιμέρους σκορ. Όλους τους πόντους των γηπεδούχων (7) τους έβαλε ο Αυλωνίτης. Σάχας και Κατσιμίχας είχαν από 5 έκαστος για τους προπορευόμενους.

Διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν το 4ο δεκάλεπτο. Το μόνο που κατάφεραν οι Πάνθηρες ήταν να ρίξουν την διαφορά σε πιο γήινα πλαίσια. 19-9 ήταν το επιμέρους σκορ με την διαφορά να σταθεροποιείται στους 11 πόντους. 53-64 ήταν το τελικό σκορ του αγώνα. Για τους νικητές Βαλέντζης, Ζερβόπουλος και Τραϊφόρος είχαν από 1 εύστοχο τρίποντο. 3 τρίποντα έβαλε για τους ηττημένους ο Ανδρεαδάκης. Με 5 πόντους ακολούθησε ο Αυλωνίτης.

Mvp του αγώνα ήταν ο I. Ζερβόπουλος με 16 πόντους, 5 ριμπάουντ (5-0), 1 κλέψιμο και 2 λάθη σε 29 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ι. Ανδρεαδάκης με 16 πόντους, 4 ριμπάουντ (2-2), 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη σε 32 λεπτά.

Key player: Ο παράγοντας Χ του αγώνα ήταν ο Ν. Βαλέντζης με 11 πόντους, 1 ριμπάουντ (1-0), 6 ασίστ και 1 λάθος σε 28 λεπτά συμμετοχής!

Το παιχνίδι κρίθηκε από την τρομερή χημεία που έχουν «χτίσει» οι Proboraptors!