Την τέταρτη αγωνιστική περίμεναν οι Ροζ Πάνθηρες για να δουν το ..σωστό χρώμα στο φύλλο αγώνος, καθώς φιλοξενήθηκαν από τους αήττητους Philadelphia Sfihters το Σαββατόβραδο και μετά από ένα παιχνίδι με πολλές συγκίνησεις φόρτσαραν στο τέλος και γεύτηκαν για πρώτη φορά το νέκταρ της νίκης !

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο αποτελεσματικοί στην αρχή, με τον Ψαλτάκη να στήνει πάρτι από τα 6.75 με 9 πόντους και τρία τρίποντα. Ο Ζευκιλής από την άλλη πλευρά έδειξε εξαρχής την κλάση του με 7 πόντους με συνέπεια το 15-12 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Στην ισορροπία κινήθηκε και το δεύτερο δεκάλεπτο. Οι Sfihters συνέχισαν να πυροβολούν από μακριά με τους Νικολό (6), Ψαλτάκη και Πουλουπατη 9από 3π) ενώ οι Πάνθηρες με τους Ζευκιλή (6) και Αυλωνίτη (5) προσπέρασαν με τη διαφορά να είναι στην ελάχιστη δυνατή τιμή (29-30) στου δρόμου τα μισά.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι ανέβασαν απόδοση χάρη στον ασταμάτητο σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού Νικολό, που είχε 12 πόντους. Η διαφορά έφτασε σε διψήφια τιμή (+11) ωστόσο Ζευκιλής και Ιατρού , με 6 πόντους ο καθένας, μείωσαν με το buzzer beater του πρώτου σε 49-44 στο τριαντάλεπτο.

Οι πολλές συγκινήσεις ωστόσο έμειναν για το τέλος. Οι Πάνθηρες κυριάρχησαν και με σερί 19-0 με τον Ζευκιλή μπροστάρη (9π) και τους Αυλωνίτη, Γρηγορόπουλο (από 4) να σιγοντάρουν ανέτρεψαν τα δεδομένα φτάνοντας ως το +8. Οι "Σφίχτερς"άργησαν να πάρουν μπρος, με τον Νικολό (6π) και το τρίποντο του Κούλιου μείωσαν στους τέσσερις , αλλά παρά την πίεση που εξάσκησαν δεν κατάφεραν να πλησιάσουν πιο πολύ, με την παρέα του Γαλιγάλη να πανηγυρίζει δίκαια την πρώτη νίκη με το τελικό 61-69 !

MVP:  Ποιός άλλος από τον Βασίλη Ζευκιλή ; Με super double souble και 30 πόντους, 21 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο , 4 μπλοκ και 43 efficiency ! Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο αλάνθαστος Πέτρος Ψαλτάκης με 16 πόντους (5/7τρ), 6 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματα και 4 μπλοκ.

Κλειδί του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Αυλωνίτης που κατέγραψε 9 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και λάθη.

Που κρίθηκε το ματς : Σε μια αναμέτρηση γεμάτη ανατροπές η απόδοση του Ζευκιλή αλλά και το βάθος του ρόστερ των νικητών ήτα τα καθοριστικά σημεία.