Οι Philadelphia Sfihters επέστρεψαν στα ροζ φύλλα μετά την πρώτη τους ήττα , όταν και φιλοξενήθηκαν την Κυριακή στο ΟΑΚΑ από το Τρένο παίζοντας το γνώριμο ταχυδυναμικό τους μπάσκετ.

Η καλή τους μέρα φάνηκε από νωρίς με την εκκίνηση ενός 1-12 με τους Νικολό και Κούλιο (από 4π) να ορίζουν το ρυθμό. Η άμυνα τους επέτρεψε μόλις 6 πόντους (Δημητρίου και Πουλημένος οι σκορερ), για το triple score (6-18) των πρώτων δέκα λεπτών.

Το Τρένο προσπάθησε να πάρει μπρος στη δεύτερη περίοδο, με τους Πουλημένο (7), σκούρα (4) και το τρίποντο του Σπύρου, όμως οι Φιλαδελφιώτες απάντησαν με τα μακρινά σουτ του Νικολού (9π με τρία τρίποντα) κρατώντας διψήφια απόσταση (24-38) στο ημίχρονο.

Για μεγάλο τμήμα της τρίτης περιόδου το ματς ήταν αμφίρροπο. Ο Δημητρίου βρήκε το χέρι του για τους γηπεδούχους με 7 πόντους, όμως ένα ξέσπασμα των αντιπάλων τους με σερί 11-0 χάρη στους Νικολό (12) , Ρήγκο (5) και Ψαλτάκη (4) διεύρυναν την απόσταση ως το 40-63 στο φινάλε της.

Στα τελευταία δέκα λεπτά οι ομάδες αγωνίστηκαν πιο απελευθερωμένα. Με τη διαφορά στους 18, το Τρένο προσπάθησε να επιστρέψει με επιμέρους 12-2 με τα τρίποντα των Δημητρίου , Πουλημένου (από 6π) αλλά και τον Τσιμωτά (5π), ενώ από την αντίπερα όχθη Πουλουπατης με έξι πόντους και Παπαδόπουλος με τρεις διαμόρφωσαν το τελικό 66-74.

Mvp : Ο αλάνθαστος Παναγιώτης Νικολός, με 27 πόντους, 3 ριμπάουντ, ενώ πρόσθεσε και 7 ασίστ αλλά και 5 κλεψίματα! Από την άλλη, προσπάθησε περισσότερο ο Θανάσης Δημητρίου, ο οποίος σημείωσε 16 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο κι ένα λάθος.

Παίκτης «κλειδί» ο  Πέτρος Ψαλτάκης μετρώντας 6 πόντους, 12 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 μπλοκ και ένα λάθος.

Που κρίθηκε: Οι νικητές επέβαλλαν το δυναμικ΄και γρήγορο παιχνίδι τους και χάρη στον χαρισματικό Νικολό δεν συνάντησαν ιδιαίτερες δυσκολίες.