Σε ένα ανεπανάληπτο ντέρμπι που είχε όλα τα στοιχεία (εναλλαγές, αγωνία , μεγάλα σουτ και αγωνιστική ένταση) οι Bulldogs έκαναν την τρίτη τους νίκη αποφεύγοντας τον σκόπελο της Voskonia στην παράταση, για την έκτη στάση της East Division 1!

Oι ομάδες μπήκαν μουδιασμένα στο παρκέ του "Γ.Μελισσηνός" και δυσκολεύτηκαν να βρουν ρυθμό. Ο Λουλούδης έβαλε ένα τρίποντο για τους γηπεοδύχους, με τον Μαστρογιάννη (4) να ξεχωρίζει από τους αντιπάλους του, για το πενιχρό 9-7 στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο δεκάλεπτο. Οι Bulldogs παρότι έδειχναν να ξεφεύγουν (15-7) με τα τρίποντα των Λουλούδη (6) και Κούσαντα (4)  δέχτηκαν ένα 7-0 από τους "Βοσκούς" χάρη στον Ταγκούλη (8π) , με το ημίχρονο να κλείνει στο 21-19.

Μετά την ανάπαυλα είχαμε αρκετές διακυμάνσεις. Ένα νέο 7-0 των Bulldogs (Λουλούδης 4, Τσιλιμπάρης και Πετάκος από ένα τρίποντο) τους έφερε μπροστά όμως οι Ισπανοί αντέδρασαν με τους Μαστρογιάννη (8) και Δερδενέ (5) και προσπέρασαν με 36-39 στο τριαντάλεπτο.

Οι εναλλαγές συναισθημάτων και εικόνων ήταν έντονες και στην τέταρτη περίοδο. Οι Bulldogs με τον Λουλούδη να κάνει μεγάλο παιχνίδι (9π) προηγήθηκαν στην τελική ευθεία με 52-49 , όμως το καλάθι του Κατσώνη και το τρίποντο του Πρωτόπαπα έβαλαν τη Voskonia σε θέση οδηγού, με τον Λουλούδη να στέλνει το παιχνίδι στην παράταση με 2/2 βολές !

Κι εκεί η εξέλιξη ήταν συγκλονιστική. Η παρέα του Αντωνίου προηγήηκε με 67-59 με το τρίποντο του Πανταζή και την επιβλητική παρουσία του Λουλούδη (11π), όμως Μοναστηριώτης (3), Δερδενές (5) και το τρίποντο του Πρωτόπαπα έφεραν το ματς στο 69-67 , με τον Λουλούδη να ευστοχεί σε 1/2 βολές κάνοντας το τελικό 70-67 !

Mvp ποιός άλλος από τον Γιώργο Λουλούδη ; Είχε 35 πόντους, 6 ριμπάουντ, 4 ασιστ και 3 λάθη. Παίκτης κλειδί ο αλάνθαστος Δημήτρης Πετάκος με 9 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 2 κλεψίματα !

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Νίκος Ταγκούλης με 13 πόντους, 7 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 2 λάθη.

Που κρίθηκε :  Σε μια αναμέτρηση φουλ στις ανατροπές η εμφάνιση του Λουλούδη και οι λεπτομέρειες καθόρισαν τη μοίρα της !