Για την έβδομη στροφή της South Division 1 οι Abaleiros φιλοξένησαν το βράδυ της Κυριακής στον Κορυδαλλό την Κατρακείλα και μετά από μια αρκετά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση έκαναν το 6Χ6 παραμένοντας στην κορυφή του ομίλου.

Οι γηπεδούχοι είχαν μια ελαφρά υπεροχή στο ξεκίνημα. Αθηναίου (5), Ζαϊμης και Κολοβός (από 4) τους έβαλαν μπροστά και παρά το μαχητικό παιχνίδι του Γιανδήμα (8) και τις βοήθειες του Μαργαρίτη (4) προηγήθηκαν με 18-12 στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε με τις ομάδες να δίνουν έμφαση στις άμυνες τους. Οι Abaleiros είχαν σκορ μόνο από τον Χατζή (7), ενώ και οι αντίπαλοι τους δεν ... μάτωσαν πολύ το καλάθι (γιανδήμας 3 και Γεωργακάκος και Κίτζογλου από 2), με το σκορ να είναι στο 25-19 στου δρόμου τα μισά.

Η μάχη συνεχίστηκε και μετά την ανάπαυλα. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν ρυθμό με τους Γιανδήμα και Τσικλο (από 6π) προσπαθώντας να πλησιάσουν, όμως οι "Άμπαλοι" είχαν πολλές λύσεις (Ζαϊμης και Ρηγανάκος 4, Αθηναίου, Χουσσεν και Παυλόπουλος από 3) και κράτησαν την πρωτοπορία (43-39) στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου.

Στην τέταρτη περίοδο έσφιξαν τα γάλατα αμφότερα. Κολοβός και Αθηναίου σκόραραν από τρεις για τους γηπεδούχους, ενώ η Κατρακείλα παρότι ήταν κοντά δεν κατάφερε να απειλήσει άμεσα (Γιανδήμας, Τσίκλος, Γεωργακάκος και Κίτζογλου από 2π), με τους Abaleiros να κατακτούν το ροζ φύλλο με το τελικό 53-47.

Mvp αναδείχθηκε με double double ο Χρήστος Χατζής έχοντας 11 πόντους, 10 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.  Τον ακολούθησε σε απόδοση ως παίκτης κλειδί ο Νίκος Αθηναίου με 12 πόντους, 9 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη.

Για τους ηττημένους πολυτιμότερος ήταν ο Μανώλης Γιανδήμας καταγράφοντας 19 πόντους, 9 ριμπάουντ, 6 ασιστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές είχαν τον έλεγχο της κατάστασης, δίχως ωστόσο να έχουν διαφορές ασφαλείας.