Σε ένα ντέρμπι για την έβδομη αγωνιστική του βορείου ομίλου για την πρώτη κατηγορία, οι Proboraptors αντιμετώπισαν τους Philadelphia Sfihters με φόντο την δεύτερη θέση και την ομάδα που θα καταδιώξει την Πέρα Κλουμπ.

Οι Proboraptors μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση με τους Philadelphia Sfihters να ακολουθούν στοπ σκορ με την πρώτη περίοδο να λήγει με 22-14.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι Philadelphia Sfihters  μάζεψαν την διαφορά με τους αντιπάλους τους να κολλάνε στην επίθεση με το σκορ του ημιχρόνου να είναι 34-31, με το δεύτερο ημίχρονα να γίνεται ένα πραγματικό ντέρμπι.

Με την έναρξη του δεύτερο ημιχρόνου οι Philadelphia Sfihters ολοκλήρωσαν το “comeback” τους,  με τον Νικολό να έχει την επιθετική μπαγκέτα της ομάδας, με την άμυνα τους να είναι αρκετά “σφιχτή”, ενώ δέχτηκαν λιγότερους πόντους σε σχέση με τα πρώτα δυο δεκάλεπτα. Το τρίτο δεκάλεπτο έληξε με προβάδισμα της ομάδας του Νικολού με 44-47.

Το τελευταίο δεκάλεπτο μίλησαν οι επιθέσεις των ομάδων, με το σκορ να εκτοξεύεται και τις άμυνες να μην έχουν θέση στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα ο Νικολός έδωσε όλες τις επιθετικές λύσεις στην ομάδα του σκοράροντας 9 πόντους, με την ομάδα των Sfihters να μην μπορεί να κάνει την ανατροπή και το τελικό σκορ 69-61 να δίνει την νίκη στην Philadelphia.

ΜVP: Ο Παναγιώτης Νικολός ήταν αυτός που οδήγησε  την ομάδα του στην νίκη, καθώς είχε 22 πόντους με 9/10 βολές, 5/6 δίποντα και 1/7 τρίποντα, ενώ για την ομάδα των Sfihters κορυφαίος ήταν ο Νίκος Σαχάς με 18 πόντους, 6/6 βολές και 6/9 δίποντα μαζεύοντας και 9 ριμπάουντ.

Παίκτης κλειδί: Ένας από τους παράγοντες ώστε να φτάσει στην νίκη η ομάδα της PHILADELPHIA ήταν ο Ψαλτάκης, καθώς είχε άρτια ποσοστά σε δίποντα και τρίποντα, πετυχαίνοντας 16 πόντους.

Που κρίθηκε: Στο πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο που έκαναν οι Φιλαδελφειώτες. Έγιναν πιο πιεστικοί, έκλεψαν μπάλες, έβαλαν σουτ και πήραν διαφορά.