Για την 8η αγωνιστική της North division 1 οι Ροζ Πάνθηρες υποδέχτηκαν τις Rougixtres και μετά από μια αρκετά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον σε όλο το σαραντάλεπτο λύγισαν την αντίσταση τους στις τελευταίες στιγμές !
Οι γηπεδούχοι ήταν πιο αποτελεσματικοί στην αρχή, με τον Αυλωνίτη (9π) να ..αλωνίζει. Οι αντίπαλοι τους δυσκολεύτηκαν κάπως στο σκοράρισμα (Σιαμπλής 4), με το πρώτο δεκάλεπτο να κλείνει στο 16-10.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να δουν το δίδυμο Σιαμπλή (9) και Τζαβάρα (8) να κάνει μεγάλα πράγματα στη δεύτερη περίοδο και μείωσαν στον πόντο, όμως οι Πάνθηρες απάντησαν με κανονιοβολισμούς μόνο από τα 6.75 ! Ο Ανδρεαδάκης είχε δύο (και έξι πόντους) και οι Αυλωνίτης, Καραγιαννάκης, Πούλος και Ιατρού από ένα, κρατώντας έτσι την πρωτοπορία  με 34-27 στου δρόμου τα μισά.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο ρυθμός έπεσε. Οι ομάδες σκόραραν λίγο προσέχοντας κυρίως τα μετόπισθεν. για τις Rougixtres στόχο βρήκαν οι Τζαβάρας (5) και Σαρρής (4), ενώ από την άλλη πλευρά παρότι πέτυχαν μόλις 5 πόντους (Ανδρεαδάκης και Αϊβαλιώτης από δύο) κράτησαν το προβάδισμα με 39-36 στο τριαντάλεπτο.

Οι πολλές συγκινήσεις ωστόσο έμειναν για το τέλος. Οι Πάνθηρες προσπάθησαν να καθαρισουν την κατάσταση με ένα 8-0 σκοράροντας σχεδόν όλοι από λίγο και προηγήθηκαν με 47-38. Οι Rougixtres  ωστόσο δεν τα παράτησαν . Απάντησαν στα ίσα με επιμέρους 2-12 με τους Σαρρή (6), Τζαβάρα (5) και Πλαμαντούρα (3) και προηγήθηκαν με 49-50. ο Παπακωνσταντής (5π) σκόραρε για τρεις με τον Σαρρή να ισοφαρίζει ! Ο Αυλωνίτης μάζεψε ένα επιθετικό ριμπάουντ και με 2/2 βολές και με μια ακόμα του Ιατρού οι Ροζ Πάνθηρες “υπέγραψαν” το ροζ φύλλο με το τελικό 55-52 !

MVP:  Ο αλάνθαστος Δημήτρης Αυλωνίτης που είχε 16 πόντους, 6 ριμπάουντ κι ένα κλέψιμο. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Κώστας Τζαβάρας με 20 πόντους, 8 ριμπάουντ, 3 ασιστ και 3 λάθη.

Κλειδί του αγώνα ήταν ο Ισίδωρος Ανδρεαδάκης που κατέγραψε 10 πόντους, 5 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 2 μπλοκ και 1 λάθος.

Που κρίθηκε το ματς : Στην ψυχραιμία των νικητών στο τέλος.