Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Division 1 (north), οι Rougixtres αναμετρήθηκαν με το Τρένο! Το παιχνίδι ήταν μονόπλευρο με τους γηπεδούχους να επιβάλλουν από νωρίς τον ρυθμό τους. 91-57 ήταν το τελικό σκορ με τις Rougixtres να παίρνουν μια εύκολη και ξεκούραστη νίκη!

Οι γηπεδούχοι έδειξαν τις διαθέσεις τους από το 1ο δεκάλεπτο. Με ορθή κυκλοφορία της μπάλας, εύστοχα σουτ και μια πληθώρα αιφνιδιασμών οι Rougixtres πέτυχαν 24 πόντους. Το Τρένο αντίθετα, σκόραρε 7 πόντους και βρέθηκε από νωρίς στο -17! Για τους ηνίοχους 2 τρίποντα πέτυχε ο Σαρρής. Σιαμπλής και Λασκαρίδης είχαν από 5 πόντους έκαστος. Γαβριελάτος και Γούναρης είχαν από 3 πόντους ο καθένας για το Τρένο.

Καμία σχέση δεν είχε η 2η περίοδος με το θέαμα της 1ης. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τις 2 ομάδες να παίζουν όμορφο και δημιουργικό μπάσκετ. 24-20 ήταν το επιμέρους σκορ με την διαφορά να αυξάνεται στους 21 πόντους. Το Τρένο μπορεί επιθετικά να βρήκε ρυθμό, αλλά αμυντικά ήταν 1 τρύπα στο νερό! Για τις Rougixtres σειρά στο σκοράρισμα με 9 πόντους πήρε ο Πάτσης, ενώ με 8 πόντους ακολούθησε ο Ζαλμάς. 7 πέτυχε ο Σαρρής. Στην αντιπέρα όχθη, 6 είχε ο Σκούρας. Με 4 ακολούθησε ο Κατσώνης.

Η διαφορά αυξήθηκε και άλλο στο 3ο δεκάλεπτο. Οι Rougixtres συνέχιζαν να παίζουν στο ίδιο τέμπο και κατάφεραν να φτάσουν στο +26. Το Τρένο πέτυχε 15 πόντους, δέχθηκε όμως ξανά 20+ πόντους και έδειχνε να έχει παρατήσει το παιχνίδι! Για τους προπορευόμενους 8 πόντους έβαλε ο Λασκαρίδης. 2 τρίποντα είχε ο Πάτσης. Για το Τρένο 5 πόντους έβαλε ο Γαβριελάτος, ενώ 4 είχε ο Σκούρας.

Διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν και το 4ο δεκάλεπτο. Οι 2 ομάδες δοκίμασαν διάφορα πράγματα στο παρκέ και φάνηκε να το χάρηκαν. 23-15 ήταν το σκορ της περιόδου, με τον πίνακα να δείχνει 91-57 στο τέλος του αγώνα. Οι νικητές πέτυχαν 20+ πόντους και στο τελευταίο δεκάλεπτο. 1ος σκόρερ της περιόδου ήταν ο Λασκαρίδης με 10 πόντους. Ακολούθησε με 5 ο Σαρρής. Για τους ηττημένους 3 καλάθια έβαλε  ο Κιουρκτζόγλου!

Mvp του αγώνα ήταν ο Ν. Πάτσης με 14 πόντους, 20 ριμπάουντ (12-8), 6 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 33 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Σ. Σκούρας με 12 πόντους, 9 ριμπάουντ (7-2), 3 ασίστ, 4 κλεψίματα και 1 λάθος σε 34 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Σ. Σαρρής με 14 πόντους, 7 ριμπάουντ (7-0), 5 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη σε 31 λεπτά αγώνα!