Δεύτερη σερί νίκη πέτυχαν οι Miami Bricks απέναντι στους Skylarkers στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής το βράδυ της Κυριακής στον Κορυδαλλό, καθώς έτρεξαν μετά το πρώτο μέρος αποδίδοντας εξαιρετικό μπάσκετ.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν λίγο καλύτερα. Διαμαντόπουλος (6) και Βαβούδης (3) σκόραραν από μακριά, με τον Μπουρδανιώτη να δίνει λύσεις στο ζωγραφιστό, ενώ από την άλλη πλευρά Μπερδεμπές με επτά και Καπαρέλος με ένα τρίποντο κράτησαν τους Skylarkers κοντά στο σκορ (12-17) στο φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου.

Οι γηπεδούχοι με τον Μπερδεμπέ κύριο εκφραστή στην επίθεση (5 πόντοι) κρατώντας χαμηλά το τέμπο, παρέμειναν σε κοντινή απόσταση και στη δεύτερη περίοδο. Οι Miami ωστόσο συντηρήθηκαν δια χειρός Γκέου και Πολυδωράκη (από 4π) προηγούμενοι με 23-27 στο ημίχρονο.

Ολική αλλαγή σκηνικού είχαμε μετά την ανάπαυλα. Για τους "Ουράνιους" μόνο ο Μπερδεμπές (7) έβρισκε στόχο, ενώ στην αντίπερα όχθη Σπυρόπουλος και Σαράντου συνέθεσαν ένα μαγικό δίδυμο. Με εννέα & οκτώ πόντους αντίστοιχα έκλεψαν μπάλες και βγήκαν στο ανοιχτό γήπεδο δημιουργώντας έτσι παράσταση νίκης, με τη διαφορά να είναι στο +20 (30-50) στο τριαντάλεπτο.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν άλλαξε κάτι. Οι ομάδες έπαιξαν περισσότερο για το θέαμα , με τους γηπεδούχους να βρίσκουν χώρους με τους Πιτσάβα (8) και Κακομήτα (7), ενώ οι Miami Bricks έχοντας τους Διαμαντόπουλο (5), Μπουρδανιώτη (4) και τα τρίποντα από τους Σαράντου και Μάϊνα δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στο ροζ φύλλο με το τελικό 49-67 !

Mvp αναδείχθηκε με double double ο Πολύδωρος Μπουρδανιώτης. Είχε 12 πόντους, 15 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη. Παίκτης κλειδί στο πλάι του ήταν ο Γιάννης Σαράντου με 11 πόντους, 2 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε με double figures ο Ορέστης Πιτσάβας καταγράφοντας 10 πόντους, 12 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές πάτησαν το γκάζι μετά ττο πρώτο μισό και με το εκπληκτικό τρίτο τους δεκάλεπτο εξασφάλισαν τη νίκη.