Το βράδυ της Τρίτης(26/3) οι Last Dancers φιλοξένησαν τους Blue Sharks-Neurolife με τους γηπεδούχους να παίρνουν την 11η τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Το πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε καλά και για τις δυο ομάδες καθώς ήταν αρκετά εύστοχες και διαμόρφωσαν το σκορ σε 15-17. Για τους Dancers ο Σουσανίδης πέτυχε (6) πόντους, ο Κλαυδιανός σκόραρε (4) και (3) ο Παπαναστασίου, για τους φιλοξενούμενους ο Σακελλαρόπουλος και ο Μπίσκος να πετυχαίνουν από (6) και ο Τομαράς σκόραρε (5).

Στη δεύτερη περίοδο είδαμε απελευθερωμένο και από τις δυο ομάδες και βοήθησε τους γηπεδούχους να πάρουν την διαφορά, με σερί 8-0 στο 15΄, και ο πίνακας έδειχνε 32-30 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Για τους Blue Sharks-Neurolife ο Σακελλαρόπουλος πέτυχε (5) με ένα τρίποντο και ο Τομαράς (4), για τους γηπεδούχους ο Κωσταράς σκόραρε (7) και ο Κάτσης πέτυχε (4).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι συνέχισαν στο ίδιο τέμπο αλλά το πείσμα των «καρχαριών» δεν τους άφησε να αυξήσουν την διαφορά και το σκορ διαμορφώθηκε 53-50 στο τριαντάλεπτο. Οι Last Dancers με τους Σουσανίδη και Κωσταρά να προσθέτουν 6 πόντους στο παλμαρέ τους και τον Κλαυδιανό με (5), για τους φιλοξενούμενους ο Μπίσκος και ο Σακελλαρόπουλος σκόραραν από (7).

Στη τέταρτη περίοδο οι άμυνες δυνάμωσαν και οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να μειώσουν την διαφορά αλλά ανεπιτυχώς και το τελικό σκορ να διαμορφώνεται 69-63. Ο Μπίσκος πέτυχε (8) πόντους, ο Καλαποθάκος και ο Πέππας σκόραραν από (2) για τους Blue Sharks-Neurolife, ενώ για τους γηπεδούχους ο Κωσταράς πέτυχε (6) και (3) οι Παπαναστασίου και με τους Dancers να παίρνουν την ενδέκατη νίκη στο πρωτάθλημα.

MVP: Ο Γρηγόρης Κωσταράς ο οποίος σκόραρε 19 πόντους, μάζεψε 4 ριμπάουντ, μοίρασε 1 ασίστ με 18 στο σύστημα αξιολόγησης. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Παύλος Μπίσκος, ο οποίος πέτυχε 23 πόντους και 20 ριμπάουντ με 28 efficiency.

Παίχτης-κλειδί ήταν ο Κωνσταντίνος Σουσανίδης με 14 πόντους, 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 17 στο σύστημα αξιολόγησης.

Το ματς κρίθηκε στην καλή επιθετική λειτουργεία των γηπεδούχων αλλά και στην ψυχραιμία που έδειξαν όταν οι αντίπαλοι τους μείωναν στο σκορ.