Στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής οι Sons of Kallipopi υποδέχθηκαν τους Freaks σ' ένα παιχνίδι που οι βάσεις για την τελική επικράτηση των φιλοξενούμενων μπήκαν από το πολύ δυνατό πρώτο ημίχρονο που πραγματοποίησαν που εν τέλει τους οδήγησε στην επικράτηση με τελικό σκορ 45-61.

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι Freaks ξεκίνησαν με σερί 7-0 με Κουρεντζή, Χαϊδεμένο και Μεγάλο για ν' ακολουθήσουν 2 εύστοχες βολές του Νικόλα για το 2-7.Οι Freaks απάντησαν με νέο σερί 5-0 με 5 προσωπικούς πόντους του Χήρα για το 2-12.Οι γηπεδούχοι έτρεξαν επιμέρους 6-1 για το 8-13 με Τέλχο,Λάουρεν και Νικόλα για να κλείσει το δεκάλεπτο με δίποντο του Φανουργιάκη για το 8-15.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι Freaks μπήκανε ακόμα πιο δυνατά και με σερί 9-0 ξέφυγαν με 16 πόντους (8-24) με σκορ από Χήρα, Φανουργιάκη και Κουρεντζή.Το δεκάλεπτο αυτό εξακολούθησε να τρέχει στον Ρυθμό των Freaks που μ' επιμέρους 8-14 ανέβασαν τη διαφορά στους 22 (16-38) με Κουρεντζή,Αγγελακόπουλο και Μεγάλο την ώρα που οι Ρούσσος και Πρόκο προσπαθούσαν να κρατήσουν τους γηπεδούχους κοντά στο σκορ.Το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 18-38 με δύο βολές από τον Πρόκο.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση καταφέρνοντας στο πρώτο μισό να μειώσουν στους 14 (30-44) μ' επιμέρους 12-6 δια χειρός Λάουρεν και Ρούσσου.Στη συνέχεια το παιχνίδι ήταν πιο ισορροπημένο και μ' επιμέρους 5-6 οδηγήθηκε στο 35-50 στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου με Τέλχο,Πρόκο να σκοράρουν για Sons of Kallipoli και Κουρεντζή,Αγγελακόπουλο για Freaks.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι ομάδες έπαιξαν πιο απελευθερωμένο μπάσκετ και με τους Λάουρεν,Τέλχο να δημιουργούν σκορ για τους γηπεδούχους και τους Χήρα,Αγγελακόπουλο αντίστοιχα για τους φιλοξενούμενους προέκυψε το τελικό σκορ 45-61 μ' επιμέρους 10-11.

MVP του αγώνα Κουρεντζής που σημείωσε 18 πόντους και μάζεψε 7 ριμπάουντ.Παίκτης-κλειδί για τους νικητές κι ο Χήρας που σημείωσε 15 πόντους και μάζεψε 10 ριμπάουντ.