Με άμυνα γρανίτη οι THUNDERCLUTCH επιβλήθηκαν με 61-42 των MAD FROGS.

Ο Μαυροδημητράκης άνοιξε το σκορ αλλά ο Τσικόλας απάντησε με 3 πόντους του. Ο Ηλιόπουλος έκανε το 6-3 ενώ ο Κόλλιας σκόραρε τρίποντο. Ο Γιαννόπουλος μείωσε με τον ίδιο τρόπο ενώ απάντησε και στο καλάθι του Μαυροδημητράκη. Οι δυο ομάδες παρέμεναν στη διαφορά των 2 πόντων με τους Μαυροδημητράκη και Γιαννόπουλο να σκοράρουν ξανά στο τέλος.

Οι MAD FROGS κατάφεραν να προηγηθούν με τους Γιαννόπουλο και Αδαμόπουλο. Οι γηπεδούχοι όμως με σερί από τους Ηλιόπουλο, Κοκοβέ, Μαυροδημητράκη και τρίποντο του Κόλλια κατάφεραν να προηγηθούν με 7. Ο Γιαννόπουλος μείωσε αλλά οι Μαυροδημητράκης και Ψαράκης σκόραραν ξανά. Και πάλι ο Γιαννόπουλος μείωσε για το 33-25 του ημιχρόνου.

Ο Σοφός με σουτ σκόραρε αλλά ένα τρίποντο του Κόλλια και καλάθι του Μαυροδημητράκη έκαναν το +9. Με βολές των Γιαννόπουλου και Τσικόλα η διαφορά έπεσε αλλά ο Κόλλιας με νέο τρίποντο και ο Μαυροδημητράκης με σουτ άνοιξαν την ψαλίδα. Σε εκείνο το σημείο ο Πόπορης με 2 καλάθια από κοντά έκανε το +15 για να μειώσει ο Σαίνης με 3 πόντους. Και πάλι ο Πόπορης σκόραρε ενώ με βολές του Γιαννόπουλου η διαφορά έπεσε στους 11.

Το 4ο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό για τους MAD FROGS. Μόλις 4 πόντοι του Γιαννόπουλου σε 10 λεπτά. Αντίθετα με τον Μαυροδημητράκη να σκοράρει 2 πόντους και τον Πόπορη 4 η διαφορά έφτασε στους 19. Ο Ηλιόπουλος έκανε το τελικό 61-42.

MVP της αναμέτρησης ο Μαυροδημητράκης με 16 πόντους και 4 ασίστ.

για τους MAD FROGS ο Τσικόλας είχε 10 πόντους και 18 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Στην 3η περίοδο οι γηπεδούχοι έπαιξαν εξαιρετική άμυνα ενώ βρήκαν πολλές λύσεις στην επίθεση. Ακόμα καλύτερη ήταν η 4η περίοδος που δέχτηκαν μόλις 4 πόντους.