Los Tromos τρόμαξαν τους Tune Squad!!

 

Πρεμιέρα για το 2024 για τους Los Tromos και Tune Squad. Με τους πρώτους να τρομάζουν ακόμα και τον ατρόμητο Πιτσούνη, ο οποίος πήγε να τους σκοτώσει με 44 πόντους, λογαριάζοντας όμως χωρίς τον Τηγάνη που  είχε τον τελευταίο λόγο με το γκολ φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 65-66, χαρίζοντας την νίκη στην ομάδα του.

 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με ένα φοβερό πρώτο δεκάλεπτο για τους Los Tromos. Που παρά την θέση τους στο βαθμολογικό πίνακα στην προτελευταία θέση του, μπήκαν σαν φαβορί του αγώνα και έκαναν το 6-17 χτυπώντας μέσα στο ζωγραφιστό με Τηγάνη και Κυπραίο. Από εκείνο το σημείο και μετά το παιχνίδι είχε μία άλλη εικόνα. Είδαμε τους Tune Squad να στηρίζονται πάνω στο δίδυμο του Πιτσούνη και του Κουφόπουλου ο πρώτο τα έβαζε όλα και σταμάτησε στους 44 ενώ ο δεύτερος με double double 12π. 16(11-5)ρ. προσπαθώντας να το γυρίσουν. Το κατάφεραν και μετά το τέλος της τρίτης περιόδου το σκορ ήταν 48-47 και τον Πιτσούνη να μην κόβετε με τίποτα νομίζοντας ότι βλέπουμε τον Kobe Bryant στο παρκέ.

 

Στην τελευταία περίοδο το παιχνίδι ήταν Πιτσούνης από τα 6,75 εναντίoν Κυπραίου και Τηγάνη. Για να φτάσουμε στο τρίλεπτο με το σκορ στο 62-57. Ο Τηγάνης και ο Κυπραίος έκαναν το 62-61 για να δούμε τα δύο σερί τρίποντα ένα ο Πιτσούνης για το 65-61 και ο Αμπάτης για το 65-64. Με 1 λεπτό στο ρολόι ο Τηγάνης έδωσε την χαριστική βολή με το γκολ φάουλ για το 65-66 και το δεύτερο ροζ φύλλο αγώνα της ομάδας του.

 

MVP: Ο Τηγάνης με ένα φοβερό double double 23π., 11(6-5)ρ. 1ασιστ, 1 κλέψιμο και 22eff. Για τους Tune ποιος άλλος εκτός της καλαθομηχανής Πιτσούνη με 44π. 3ριμπ. 1 ασιστ 1 κλέψιμο και 27eff. 

 

Παίκτης-Κλειδί: Ο Αμπάτης που σηκώθηκε στο 65-61 έβαλε το τρίποντο και κράτησε την ομάδα στο κρίσιμο τελευταίο λεπτό και εν τέλη πήραν και την νίκη.

 

Που κρίθηκε το ματς: Στα 11 παραπάνω ριμπάουντ και ειδικά τα 10 επιθετικά παραπάνω που είχαν οι Los Tromos. Αλλά και στις περισσότερες επιθετικές λύσεις.