Εύκολο βράδυ για τους MAD FROGS που επικράτησαν με 56-34 των ΓΕΡΟΝΤΩΝ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Κωστόπουλο για να μειώσει ο Αχλαδιανάκης από κοντά. Μάλιστα με τους Ντικμπασάνη και Αχλαδιανάκη πέρασαν μπροστά στο σκορ. Οι Κωστόπουλος και Αδαμόπουλος όμως με τρίποντα απάντησαν ενώ οι Αδαμόπουλος ξανά και Καραντζούνης έκαναν το 16-6. Το 18-6 έκανε ο Φράγκος με σουτ.

Με βολές του Γιαννόπουλου ξεκίνησε το 2ο δεκάλεπτο ενώ με τον ίδιο τρόπο σκόραρε ο Ντικμπασάνης. Ο Γιαννόπουλος έκανε τη διαφορά με άλλους 6 πόντους του για το 27-9. Με καλάθια των Κωστόπουλου και Σοφού η διαφορά έφτασε στους 22 καθώς οι ΓΕΡΟΝΤΕΣ δεν σκόραραν ξανά. 

Οι Κατσαρός, Καραντζούνης και Αδαμόπουλος αύξησαν κι άλλο τη διαφορά ενώ ο Ντικμπασάνης σκόραρε από κοντά ενώ ο Αχλαδιανάκης σκόραρε για το 38-13. Ο Αδαμόπουλος από κοντά και οι Καραντζούνης και Κατσαρός με τρίποντα έδωσαν τεράστιες διαστάσεις στη διαφορά των δυο ομάδων. Οι Ντικμπασάνης όμως και Αχλαδιανάκης ξανά μείωσαν το σκορ. 

Με τον Κουμερτά να σκοράρει 6 σερί πόντους η διαφορά έπεσε στοθς 27 αλλά Οοι Σοφός, Φράγκος και Γιαννόπουλος απάντησαν. Και πάλι ο Κουμερτάς σκόραρε ενώ ο Αχλαδιανάκης με 6 σερί πόντους του έκανε το τελικό 56-34 καθώς οι MAD FROGS είχαν ρίξει στροφές και δεν σκόραραν ξανά.

MVP της ανάμετρησης ο Αδαμόπουλος με 11 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Για τους ΓΕΡΟΝΤΕΣ ο Αχλαδιανάκης είχε 14 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Οι MAD FROGS είχαν τις λύσεις στην επίθεση και έπαιξαν φοβερή άμυνα ενώ είχαν και υπεροπλία καθώς οι ΓΕΡΟΝΤΕΣ δεν είχαν αλλαγή στον πάγκο.