Μια ήττα είχαν ως τώρα οι Shakers στην South Division 2 από τους Spartans στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και μάλλον δεν το είχαν ξεχάσει ! Τους ξανασυνάντησαν ως φιλοξενούμενοι το βράδυ του Σαββάτου στο "Θ. Πούτος" και πήραν όχι μόνο την ένατη σερί νίκη αλλά και υπερσκέλισαν τη διαφορά των 15 πόντων από τότε !

Στην αρχή τα πράγματα ήταν ισορροπημένα. Οι γηπεδούχοι απειλούσαν κυρίως με τον Μιχαλακάκο (8) ενώ το ίδιο έκανε και ο Χαρατσής από την άλλη πλευρά , που με τα τρίποντα των Γρίβα και Κάτσα πήραν το προβάδισμα με 13-16 στο κλείσιμο του πρώτου δεκαλέπτου.

Στη συνέχεια οι Shakers έπαιξαν εξαιρετική άμυνα. Δέχθηκαν μόλις πέντε πόντους, ενώ μπροστά συμμετείχαν όλη στην επιθετική παραγωγή. Ο Χαρατσής πρωτοστάτησε με έξι πόντους από τα 6.75 και με τους υπόλοιπους να σημειώνουν από ένα καλάθι η διαφορά έφτασε σε διψήφια τιμή (18-32) στο ημίχρονο.

Μετά τη διακοπή ο ρυθμός άνοιξε αμφότερα. Καραγιαννάκης (8) και Κουσούλης (5) σκόραραν έξω από την περίμετρο για τους "Σπαρτιάτες", όμως τόσο ο Χαρατσής (9) όσο και οι Κάτσας, Κατσίγερας (από 5π) αλλά και ο Παππάς (4) συντήρησαν αλλά και μεγάλωσαν την απόσταση , για το 37-58 στο τριαντάλεπτο.

Το μόνο επίδικο στην τέταρτη περίοδο ήταν αν οι Shakers θα εξαφάνιζαν τη διαφορά από τον πρώτο γύρο. Οι ομάδες ωστόσο κατέβασαν στροφές . Κατσίγερας και Παππάς είχαν από τέσσερις πόντους και ο Γρίβας ένα τρίποντο και αυτά ήταν αρκετά , παρά την προσπάθεια του Καραγιαννάκη (8) από την άλλη πλευρά, ώστε οι Shakers να πανηγυρίσουν το ροζ φύλλο που τους διατηρεί στην κορυφή του ομίλου με το τελικό 50-69 !

Mvp ήταν ο Χρήστος Χαρατσής με 23 πόντους, 3 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 1 κλέψιμο. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Άγγελος Καραγιαννάκης με 21 πόντους, 4 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη.

Τον παίκτη κλειδί αποτέλεσε ο Σπύρος Κάτσας με 10 πόντους, 4 ριμπάουντ, 9 ασιστ, 5 κλεψίματα , 1 μπλοκ και ένα λάθος.

Που κρίθηκε : Στη θέληση και την άμυνα των νικητών !