Στο πλαίσιο της 13ης στάσης της South Division 2 οι Freaks υποδέχτηκαν την Κυριακή στον Κορυδαλλό τους Cold 'n' Steak Warriors και με ένα ξέσπασμα στο μέσα της τρίτης περιόδου πήραν τη νίκ , χάρη τόσο στον Μεγάλο όσο και στον "Φαλ των φτωχών" Χήρα που ύψωσε σινικό τείχος γύρω από το καλάθι τους !

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με όρεξη και προηγήθηκαν με 8-0 χάρη στους Αγγελακόπουλο και Μεγάλο (από 4π), όμως οι αντίπαλοι τους κρατώντας το παιχνίδι σε χαμηλές στροφές πήραν μπρος χάρη στον Μαργαρίτη (4) και πλησίασαν σε 10-8 στο κλείσιμο της πρώτης περιόδου.

Στο ίδιο μοτίβο κύλησε και η δεύτερη περίοδος. Οι Freaks είχαν πάντα ένα μικρό προβάδισμα χάρη στο ίδιο δίδυμο (Μεγάλος 5, Αγγελακόπουλος 3), με τους ColdNSteak να παραμένουν κοντά στο σκορ χάρη στους Δέρδα (4) και Μαργαρίτη (3), με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο 26-21 με το buzzer beater του Μεγάλου !

Μετά την ανάπαυλα η αναμέτρηση είχε δύο όψεις. Αρχικά οι φιλοξενούμενοι έτρεξαν ένα 6-0 και προσπέρασαν για πρώτη φορά με το τρίποντο του Καραντώνη. Τα "Φρικιά" κάλεσαν σε τάιμ αουτ και μετά από αυτό άλλαξαν όλα. Ο Μεγάλος ηγήθηκε βάζοντας σουτ με 7 πόντους, και το ίδιο έκανε κι ο Φραγκανδρέας με πέντε. Ο Χήρας μετέτρεψε το καλάθι τους σε ναρκοπέδιο κάνωντας απανωτά στοπ (5 από τα 8 του συνολικά) θυμίζοντας Φαλ, ενώ έβαλε και αυτός τριποντάκι., Εν ολίγοις με επιμέρους 15-1 μέσα σε έξι λεπτά απέκτησαν διψήφια διαφορά (46-32) στο φινάλε της τρίτης περιόδου.

Η διαφορά πήγε ως το +19 (Χαϊδεμένος 4, Μανούσος 3) στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου κι εκεί οι γηπεδούχοι άφησαν το πόδι από το γκάζι. Οι "Πολεμιστές" επιβεβαίωσαν το όνομα τους επιχείρωντας το come back με τον Μαργαρίτη (9) και μείωσαν ως το τελικό 53-45 !

Mvp ο Στέφανος Μεγάλος που με τα σουτ  του ξεκλείδωσε την αντίπαλι ζώνη. Είχε 16 πόντους, 5 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη. Καλύτερος των ηττημένων με double double ο Γιάννης Μαργαρίτης έχοντας 19 πόντους, 16 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και ένα λάθος.

Τον παίκτη κλειδί αποτέλεσε ο Κώστας Χήρας. Είχε 5 πόντους, 13 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 κλεψίματα και 8 μπλοκ κυριαρχώντας κάτω από τα καλάθια !

Που κρίθηκε : Στο τρίτο δεκλάπετο καθώς οι νικητές πήραν ενέργεια από την άμυνα και έβαλαν αρκετά σουτ καθαρίζοντας τη μπουγάδα που ως εκείνη την ώρα έμοιαζε με άλυτη εξίσωση.