Οι MAD FROGS συνέχισαν με νίκη αυτή τη φορά απέναντι στους ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥΣ με 66-49.

Οι Καραντζούνης και Brkic ξεκίνησαν δυνατά το ματς ενώ ο Χρονόπουλος μείωσε από κοντά. Και πάλι ο Καραντζούνης με τρίποντο και ο Brkic από κοντά έκαναν το 9-3. Με καλάθια του Brkic και τρίποντο του Καραντζούνη μάλιστα η διαφορά έφτασε στους 13. Ο Κοταράκος είχε 1/2 βολές για να απαντήσει ο Brkic και ο Κωστόπουλος με τρίποντο για το 23-4. Ο Μπέλλος με τρίποντο και ο Ανδρόνικος μείωσαν στους 12.

Με σουτ του Ανδρόνικου και τρίποντο του Ντούγια οι ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ μείωσαν στους 6 αλλά οι Αδαμόπουλος και Σοφός απάντησαν. Οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν ξανά με τους Ντούγια και Κοταράκο αλλά με τρίποντα των Brkic και Καραντζούνη η διαφορά πήγε στους 12. Ο Ντούγιας απάντησε με τον ίδιο τρόπο αλλά ο καυτός Καραντζούνης και ο Κωστόπουλος έκαναν το 38-24. Ο Ανδρόνικος μείωσε αλλά με καλάθια των Κωστόπουλου και Brkic έγινε το 44-26.

Με καλάθια των Ανδρόνικου και Φράγκου ξεκίνησε το 2ο ημίχρονο. Οι Γιαννόπουλος και Σαίνης σκόραραν με σουτ ενώ ο Σοφός με τρίποντο έκανε το 54-32. Ο Χρονόπουλος μείωσε αλλά ο Brkic απάντησε. Με βολές των Μειντάνη και Χρονόπουλου έγινε το 56-37.

Ο Κοταράκος με ρεσιταλ στην 4η περίοδο έφερε πιο κοντά την ομάδα του σκοράροντας 8 πόντους για το 57-45. Ο Καραντζούνης ξεμπλόκαρε την ομάδα του για να απαντήσει ο Ντούγιας με σουτ. Χρόνος υπήρχε αλλά ο φανταστικός Καραντζούνης με τρίποντο διέλυσε τις ελπίδες των ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ. Ο Κωστόπουλος στο τέλος έκανε το 66-49.

MVP της αναμέτρησης ο Brkic με 22 πόντους και 9 ριμπάουντ, άξιος αναφοράς και ο Καραντζούνης με 17 πόντους και 9 ριμπάουντ.

για τους ηττημένους ο Κοταράκος είχε 14 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Η άμυνα των γηπεδούχων ήταν εξαιρετική στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού ενώ οι Brkic και Καραντζούνης με την ταχύτητα και τα τρίποντα αντίστοιχα έδωσαν τη νίκη στην ομάδα τους.